Orvoshoz

Hétfőn megyek orvoshoz, nem a fejemmel, hanem a jobb lábam miatt. Látogatás lesz ismét a traumatológián. Vastag könyv, folyadék, háromnapi hideg élelem. Nem sok jóvak kecsegtet, nem csak a tömeg, hanem az eredmény sem. Az a helyzet, hogy nem a törésnél fáj, hanem a bokaízület nem kicsit nagyon. Ez a gondom.
Erősen kétséges,hogy hazasétálok a jánosból. Pedig rá tudok állni a jobb lábamra, csak a bokaízület ne fájna.

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

9 gondolat erről: “Orvoshoz”

 1. elhiszem…az 2 hét neked is? voltak sportsérüléseim, az ilyen gipsszel eddig feküdtem,mankóztam+ugráltam, de elláttam itthon mindent:)néha elestem

  a kutyában:D

  úgy add be az injekciót, h várj, amig megszárad a fertőtlenitő, akkor nem csip, nem is érzed…ez tök érdekes…nyomtam a hasamba a tűt, és semmi:)

  szerintem az természetes, h ilyenkor a sérülés mellett v körül is érzel más fájdalmat, erre emlékszem. gondolom sérül ilyenkor az egész terület. elmúlik.

  aztán a Fiumei úti tarumatológián rögtön lehetett venni olyan járógipszet, ami lecsatolható

  szivacsos, tök kényelmes. asszem 4ezer volt.

  én elraktam, hátha másnak is kell, szívesen elküldöm, cipőbe is belefér.meg jól néz ki, mintha  valami Borg/ember szü-

  lemény lennél:)

 2. A clexane nevű szurihoz nemmellékeltek fertőtlenítőt. Szappanos vizet használok. Azt írják, hogy lábközépcsont törésem van.  Nekem járókeretem van. Megoldokén is mindent,de enyit nem káromkodtam, mint az elmúlt egy hétben:):)

 3. A clexane nevű szurihoz nemmellékeltek fertőtlenítőt. Szappanos vizet használok. Azt írják, hogy lábközépcsont törésem van.  Nekem járókeretem van. Megoldokén is mindent,de enyit nem káromkodtam, mint az elmúlt egy hétben:):)

 4. emlékszem, úgy sütöttem legutóbb 600 fokban palacsintát (mert persze augusztusban, a legnagyobb melegben történnek a sérülések, vagy pedig -600 fokban, decemberben:), hogy valahogy a sérült lábammal feltérdeltem félig a konyhapultra:) pont elég magas voltam hozzá, így tudtam csak megállni a lábamon:)

  a felmosás egy kész gyönyörűség volt szintén:)

 5. majd kezdj el gyógytornázni egyből, ahogy a járót is leveszik. iszonyú fontos, én erre mindig figyeltem, és az orvosi szörnyűséges jóslatok a megmaradt szövődményekről soha nem váltak be. ugyanúgy futok, mint azelőtt. gyógytornát tud ajánlani majd a traumatológus, én a netről szedtem gyakorlatokat, meg úsztam, bicajoztam.

Írj megjegyzést