nyugtalanok az álmok mostanában

Álmomban csupa mentálisan beteg nővel kavartam, akik rosszabb állapotban voltak, mint egyébként, a munkahelyemen, ami nem munkahely volt már, hanem ilyen nappali ellátás, és a főnök dönthette el, ki mikor távozik onnan, viszont akkor egyből kap munkát. Arra ébredtem, hogy úgy éreztem, valaki egy lila kendőt ejt a lábamra, miközben alszok.

Ennyike. Ritkán álmodok mostanában, illetve ritkán emlékszem az álmaimra. Ez valószínűleg azért van, mert talán jobban is járok így, különben is nehezen megjegyezhetőeket álmodok.

Szerző:

Belépett: 2 hónap

Robo-san

Blog kommentek: 1445Blog bejegyzések: 31Regisztráció: 10-08-2010

4 gondolat erről: “nyugtalanok az álmok mostanában”

 1. Biztosan álmodsz mindig, csak nem emlékszel. Pedig emlékezni az álomra, ha csak rövid ideig is, foszlányokban is, nagyon jó. Akkor is, ha nyomasztó, rossz az álom. Ha fel tudod idézni, mindenféle megfejtés és elemezgtés nélkül is segít jobban lenni. Nekem jobbak azok a napjaim, amikor úgy ébredek, hogy tudom mit álmodtam, pedig nem vidámak az álmaim. Stabilabban érzem, hogy én én vagyok, és a világ is reálisabb körülöttem.

 2. Aha, itt a folytatás… A barátnőmmel voltam a volt főnökömnél, vagyis főnöknőmnél, aki kikezdett velem, én meg elkezdtem nyafogni a barátnőmnek, akivel az előző álmomban még csak „kavartam”, amúgy kiderült, hogy nem is annyira beteg, mint inkább ki van vele b*xva, és különben is már hónapok óta együtt élünk. Na, mindegy. Először a barátnőm tiltakozott, majd kibékültek a volt főnökömmel, aki az ő jelenlegi főnöke is egyben, amire válaszképpen elmentem piálni, ott hozzám került egy hátizsák, némi cuccal, meg dohánnyal, majd amikor benne kotorásztam, megjelent egy csomó rendőr, és bekísértek a művelődési házba, nagy kérdés, hogy miért nem a rendőrségre, ami ott van mellette, és ott fogva tartottak, és akkor én elkezdtem féllábon ugrálva, lebegve közlekedni, és végigjártam a művelődési házat, és mindenhol ilyen kis performanszok voltak, aztán belelógott a kezem a bilibe, és felébredtem.

 3. Nálam is sorjáznak a nyugtalan  és vagy furcsa álmok mostanság.

   

  Ma éjjel pl azt álmodtam, hogy a pszichiáter beivott(vagy leitattam álmomban?), és hülyeségeket beszélt.  Odaült mellém beszélgetni valamiről. (Kár, hogy semennyire nem emlékszem a tartalomra, csak arra, hogy szétszórt lett.):)

  (Mondjuk ezt  az álmot pont gyógyszerrel produkáltam, ilyenkor nem tudom, mellékhatás-e vagy valami jelentőségteljesebb.)

   

Írj megjegyzést