Nincs

…élni akarásom, nem akarok gyógyulni (miért?!), nincs igazi párom, akit szeretek talán már családos ember, én meg 36 évesen férfiszűzen egyedül a nagyvilágban, illetve hát a család itt van meg 2 kutya, de a kutyáktól meg csak még depisebb vagyok, mert látom, anyukám is betegen egyedül kínlódik velük, kivinni sétálni őket, wc-zni, etetni, figyelni, nehogy valakit megtámadjanak, nincs e kint a szomszéd, és ez így legyengülve betegen nekem már nem megy, anyu is beteg de ő még talpon, nem is tudom, hogy bírja, de rám már nincs ideje csak anyu férjének mikor itthon van, de látom, idegesíti, elszomorítja, kétségbe ejti hogy nem gyógyulok csak egyre gyengül, rosszabbodik az állapotom. Nem vagyok jól, és mégcsak megértést sem kapok senkitől, „csak” Lélekben A Szerelmemtől, de ki tudja hogy ez is valós e vagy csak a képzeletem szüleménye… fáj, hogy nincs erőm pedig szó szerint tömnek itthon, 49-50 kg vagyok, nagyjából tartom ezt így, úgy hogy szó szerint zabálok, hétvégeken, hétközben is sokat eszem, csak olyankor gyakran van hasmenésem és nem bírok mindent megenni, nem azért hogy fogyjak vagy mert nem szeretem hanem egyszerűen csak hányingerem van bizonyos ételektől, húst nem eszek bár legutóbb azt mondtam itthon, jó megeszem a szelet sonkát Húsvétkor hogy anya férje ehesse a túrós batyut, de nem is tudom már, hogy van e kiút a sok rosszból, az állandó rossz közérzetből, az elnyomásból és lelki terrorból, ami úgy van beállítva hogy „a javamat akarják csak”, de közben szenvedek és kínlódok az állandó kényszerektől amikbe belekényszerítenek, a folyamatos tömésből, az engem lustának nézésből és ezt mindig felhánytorgatják, holott örülök, ha levegőhöz jutok időnként, le vagyok lassulva, az idő rohan, este minden elektromos kütyüt 8 órakkor elszednek tőlem, mondván nappal legyek fent, este mindig jól vagyok de marad a nagy SEMMI, mivel se mobil, se gép, se net se tv se semmi, csak kb 7 db könyv ami engem nem érdekel, vagy fekve nézni a sötétet és reggel jön a takarólehúzás és ágyból való kirugdosás, kiráncigálás, lebaszások, minden nap, tömések, elvárások, munkakiosztás rám, amihez nincs erőm, szar egy élet ez, de legalább SZERETEM ÉLETEM SZERELMÉT. Más nincs.

Szerző:

Belépett: 4 év

Sweet Harmony

Blog kommentek: 512Blog bejegyzések: 18Regisztráció: 2017. 11. 27.

5 gondolat erről: “Nincs”

 1. Nem vagyok (elég) jó senkinek, nem is álmodhatok normális, megértő párról… olyan akitől legalább nem undorodom fizikailag, és vonzónak találnám. Gondoltam arra, hogy lehet, hogy leszbikus vagyok, de igaziból aszexuális. Ha ezt mondom, senki nem vágja ez mit jelent. Akkor sem, ha részletesen elmagyarázom. „Ilyen nem létezik, vagy hetero vagy, vagy meleg, vagy bi.”- faszomat már, én aszex vagyok. Nem tudják mit jelent. Azért nem akarok egyedül meghalni… akartam írni egy tagnak itt, de nem volt erőm, időm, bátorságom. Én vagyok a világban a szar, a fos, a kirekesztett, a megnemértett, a lenézett, a baszogatott, az utolsó, a nemelégjó. Faszomat már, ami nincs…

 2. Te jársz valami terapeutához, vagy van azért 1-2 beszélgető társad, akikkel személyesen is megoszthatod a gondolataidat? Az is jó, hogy leírod, de szerintem fontos a kommunikáció egyéb formája is.

  Szoktál nézegetni képeket neten, facebook-on, hogy kik tetszenének a pasik közül, milyen típusok jönnének be neked ha nem is rögtön szex miatt, hanem csak szimpatikusok?

 3. Szia,

  nem járok terapeutához, mert nincs pénzem, akikkel élek benne lennének, hogy kifizetik, de én nem szeretném, ha erre pénzt adnának ki, mert keményen dolgoznak, és nem akarom hogy rám pazarolják a pénzüket, illetve nem sok értelmét látom annak, hogy fölöslegesen pénzt dobjunk ki, mivel tudom, hogy a terapeuta sem tudna segíteni, bár lehet egy próbát megérne, de inkább a gond az, hogy nem szívesen járnék oda mások pénzéből.

  Persze, van elképzelésem, milyen pasik tetszenek, pl Te is bejössz nekem, ha nem baj, hogy írom, viszont iszonyatosan magamba vagyok fordulva / zárkózva, nincs akivel beszélgetni tudok nem írásban, mert kerülöm az embereket sok ok miatt, régebben nagymamámmal tudtam beszélgetni, de anyukámék elhoztak magukhoz, mondván nagymamám már idős, de anyukámmal nem tudok beszélgetni, a férjével sem igazán, csak picikét, de valahogy ők nem az én világom.

  Köszi szépen, hogy írtál nekem! 🙂

   

  Idézet tőle: Artifical Skizo

  Te jársz valami terapeutához, vagy van azért 1-2 beszélgető társad, akikkel személyesen is megoszthatod a gondolataidat? Az is jó, hogy leírod, de szerintem fontos a kommunikáció egyéb formája is.

  Szoktál nézegetni képeket neten, facebook-on, hogy kik tetszenének a pasik közül, milyen típusok jönnének be neked ha nem is rögtön szex miatt, hanem csak szimpatikusok?

 4. Oh, ez igazán kedves, szerintem odalennék érted optimális körülmények között. 🙂

  A környezetednek nem bezárni kellene téged, hanem megmutatni, mik vannak odakint, hogyan lehet a kinti dolgok között ügyesen ellenni, hogy ne okozzanak veszélyt, inkább érdekes és felfedezni való mindenféléket. Ha az embert sokáig bezárják és felkészületlenül esik ki a világba, amit addig csak torzítva érzékelt, az nem jó.

  heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

Írj megjegyzést

nincs

muszáj rendbe raknom a lakást, majd később leszek, puszi Eliza:) (remélem nem gond, hogy így személyeskedem)

Szerző:

Nincs találat.

5 gondolat erről: “nincs”

 1. Nekem ez nem személyeskedes , hannem baratkozas probalkozas 🙂

  remelem, jobban vagy es remelem rendbe teted a lakast !

  es jobb kikiabálnunk magunkat , mindhogy öngyilkosagal probalkozni ! en is sajnos sokkszor kikiabáltam magam es azutan szégyeltem magam, de hidd el nekem, jobb ez ! mindahogy most csinalom, mindent magamban zarok ! ez, nem jo !

  masok tanyerokat csapnak a foldhoz ! olvastam a Buran ezt :

  „felhasználó….

  Sose felejtek el egy cikket, amit egy 50 éves pasas írt, aki 40 évig skizofrén volt, gyógyszerezték, zárt osztály; aztán egyik zárt osztályon egy nővér adott neki egy rakat tányért, hogy b*ssza a falhoz. …

  Másnap már tudott sírni, harmadnapra kisírt mindent, a cikket már gyakorló pszichiáterként írta.”

  jobbak ezek, mind magadban zarnod mindent ! …..

   

  egy jo es szep hetet kivanok neked ! 🙂

 2. Szia Eliza!

  Most kicsit depresszív vagyok, aggódom egy barátom miatt, jó lenne ha a közelemben lehetne. Hát kicsit takarítgattam, sajnos nem mindig van kedvem hozzá.:(, még ma nem is ettem, mert  nem volt kedvem kaját készíteni, de még melegíteni se, bocs hogy ilyen negatív dolgokat írok most, de örülök, hogy írtál:)……próbálok ma is erőt venni magamon és csinálgatni dolgokat. Jó volt olvasni ezt a skizofrénes pasast, hogy sikerült meggyógyulnia. Jó, hogy vannak ilyen esetek:) Én is szép hetet kívánok neked és a mai napod is legyen szép! 

 3. Szervusz Remina,

  Kossz jo kivansagaidat !

  Sajnalom, hogy depreszios vagy 🙁 ….

  miert kersz bocsanatot a negatív dolgokat írtak miatt ? EMBERSEGET mutat ki az, ha embertarsaink irant aggodunk ! baj, hogy elszomorodunk mik is ! lehet, tul nagyon ! ? …

  ne probleamaz ! en a mai nap  meg nem fesulkodtem se ! ez is depresziobol jon sajnos ! probalok azert dolgozni, soskat takaritok, stb. mert altalaban a munka nem enged, hogy melyebre sulyedjek ! …

   

  „…próbálok ma is erőt venni magamon és csinálgatni dolgokat….”

   

  sokk elet – erot kivanok ra ! en is ezt probalom csinalni es beletorodnom, hogy mar nem tudok 10 dolgot csinalni neha egy  nap, csak 1, 2 , 3 …es orvendeni, megeelegedni, hogy ennyi is sikerul ! mert ha eroszakolom a dolgokat, csak rosszul jonnek ki !..

  probalok megeelegedni sajatmagamal, ugy ahogy vagyok ! siralmas mindez, de ez van ,

  ha ” nincs LO, jo a SZAMAR is ” :DDDDDDDDDDDDDD

  Probalok orvendendezni, hogy kisutot a nap es szep , optimista zenet, videokat hallgatok, lehet, remelem  megjon valahogy jobban a kedvem 🙂

  Te, Remina, mivel szoktal segiteni, hogy erot vegyel magadnak, hogy megcsinalj dolgokat ?

  Minden jot ! 🙂

 4. Eliza!

  Az utóbbi pár napban ramatyul voltam és meg erőt sem próbáltam venni magamon, csak aludni volt kedvem. De most jobban vagyok, és ebben közrejátszanak az írásaid is, szoktam én is néha optimista videókat hallgatni, bár nem elégszer, ma úgy határoztam, ismét örülök  a kicsi pozitív dolgoknak. A jövő meg alakul majd vhogy, persze ez rajtam is múlik…..csak ne lenne ilyen nyomott hangulata a szobámnak, most azt nem részletezem, miért.

 5. az alvas jo termeszetes terapia 🙂

  csak en nem engedhetem meg magamnak es mikkor megengedem, hat lelkifurdalasom van, mert all a munkam, de ne vegy te engem szamba ! velem van baj !

  az alvas, jo terapia ! 🙂

   

  Orvendek, hogy jobban vagy ! 🙂

  en, alltalaban beinditotam a zenet, meghatarozot zenet persze, ahogy felkelek, ha van kedvem ra , ha nincs ..ugy, nagyon halkan es 70 – 80 % segitet ! ..

   

  vidamicsd fel a szobadat ! egy torta szeletel ..egy szal viragal ! vagy akarmivel ami tetszik neked ! 🙂 neha, ha csak felemeled egeszen a rolnikat es besut a napocska, vagy a nagy vilagosag  mar az is segithet  ! ( en, soha nem engedem le a  rolnikat ! peddig szeretem a sotecseget, neha 23 orakor kint ettem, stb . , de a szobai sotecseget nem szeretem ! ….)

Írj megjegyzést