Nem vagyok robot

A búrára való belépésnél minden egyes alkalommal megerősítem, hogy nem vagyok robot.

Elgondolkodtam.

Mi van, ha mégis??

robot

Szerző:

Belépett: 1 hónap

szabadesés

Blog kommentek: 2697Blog bejegyzések: 36Regisztráció: 17-01-2018

12 gondolat erről: “Nem vagyok robot”

 1. Erről két film jutott eszembe az egyik a kétszáz éves ember  

  a másik nem jut eszembe egy robot kisfiú akit egy beteg kisfiűnak vesznek a szülei játszani de ő szeretetre kezd vágyni ember akar lenni még enni is megpróbál amitől majdnem „elpusztul” végül kiteszik a szülők és elindul mackó (régebbi robotfajta a régi kedvenccel) barátjával a Teremtőjét megkeresni keresni fogom a filmet ma nem kedvezett nekem a Google barátom. Kétszer néztem pedig végig ezt a filmet is. Szóval nem új összedobott cucc. Nagyon emberi.

   

   

 2. Én 2009 nyarán pszichózisom során leültem internetezni,és rájöttem hogyan kell lefagyasztani a google rendszerét,és háromszor sikerült.Nem a windows-t és nem a gépet fagyasztottam le,hanem a google keresőmotorját,ha jól értelmezem ezt a szót.Már nem emlékszem a módszerre, hogyan és milyen keresőszavak folyamatos  beütögetésével értem el,és hogy hogyan válogattam ezeket,de szinte minden –értelmetlennek- tűnő szó ami –eszembe jutott– az valójában adott ki valós –találatot–.Mint mondtam ez már ilyen paranormális állapotban volt ,és az lett ilyenkor a vége,hogy google kiírta,hogy valószínűleg nem vagyok ember,és igazoljam ezt,hogy nem vagyok robot sem,és kért feladatok megoldására.Aztán egyszer rájöttem valamire,hogy még van egy trükk,amit ha megcsinálok akkor történni fog valami,és mikor a gps koordinátákat bevittem a google maps rendszerébe akkor füst kezdett el fejlődni a levegőben a ház körül,vagy hirtelen az egész környéken,és én kimentem megnézni,és a fél utca fölött vékony felhő jelent meg,és én halál nyugodtan körbe sétáltam,és megnyugodtam,”legyőztem a rendszert”!És keresgélni kezdtem,hogy ki hol mit égethetett el,hogy füst van a levegőben,hiszen akkor még bent laktam pesten külvárosban , de inkább ködszerű valami volt,a kettő között,tehát se nem füst se nem köd,és nem alulról fejlődött,és pár perc után eloszlott nyomtalanul.Akkor még magamnál voltam valamelyest,talán rá egy hétre már vittek a mentősök valahova kórházba.Kb. 9 éve volt ez,nem mai sztori.

 3. Gépekkel jól ki lehet baccni. Volt egy kolléganőm, aki bármikor le tudta fagyasztani a Mc-t, ha nem volt kedve dolgozni. Úgy egy nap 10x. Tudtam, hogy csinálja.
  Még a nyomdában a lynotipe-gépszedőknek is megvolt a fortélyuk, h kb. egy órára lóghassanak, amíg a szerelő helyrehozza a masinát. A volt férjem „tudta” azt a figurát is (részletekkel nem fárasztalak benneteket egy kihalt szakmáról), szóval ő tudott olyat csinálni, hogy aznap már ne kelljen dolgozni, mert a javítás több órába telt két szerelőnek.

  Szóval a gépek jobban manipulálhatók, mint az emberek…

 4. Egyébként ehhez a „fagyasztáshoz” most itthon a windows 10-en  egy perc sem kellett,a lényeg az,hogy gyorsan kell sok hülyeségre rákeresni,de akkor ez nem annyira tűnt ilyen egyszerűnek,a füst viszont már egy komolyabb téma…

   

Írj megjegyzést