nem lehet

 VISSZAJÖTTEM …. NEM AKARTAM. TÉNYLEG NEM. ÉS SÍRVA ÍROM EZT AZ EGÉSZET, PEDIG MÉG MEG SE ITTAM A KÉT KIS LIGHT PIÁT. ORDÍTANI TUDNÉK, DE NEM TUDOK….LEHET BELEÜVÖLTÖK A PÁRNÁBA MAJD. CSAK TOMPÍTANI AKAROM AZ EGÉSZET. ANNYIRA, DE ANNYIRA … ÚGY ÉRZEM NEM ÉREZHETEK SEMMIT, MÉG CSAK SZARUL SE LEHETEK, ÉN NEM LEHETEK, MERT EZ VAN, A NAP 8-9-10 ÓRÁJÁBAN HOGY NEM ÉREZHETSZ. BENYOMULT MAJDNEM 50 EMBER … ALIG KAPTAM LEVEGŐT, IGAZ MOST SE KAPOK …. KIÁLLÍTÁSNYITÓ, VETÍTÉS AZ EGÉSZ ROHADT LAKÓTELEPET ODAVONZOTTA. BEZSÚFULVA EGY KIS TÉRBE, ALIG FÉRTEK EL, ÉN MEG ORDÍTANI TUDTAM VOLNA HOGY ENGEDJETEK KI, DE EZ A MELÓHELYEM ENNYI, OKÉNAK KELL LENNEM, NEM ÉREZNI.

FESZÍTETT DE ELREJTETTEM, ELFORGATTAM A SZÉKEM MERT FORGOTT VALAMI ROHADT KAMERA IS A TEREM MÁSIK FELÉBEN, MERT PERSZE A TV-NEK OTT KELL LENNI, MERT ÉPP INTERJÚZTAK. ELFORGATTAM A SZÉKEM ÉS TARTOTTAM VISSZA A KÖNNYEIM….MINDEN ERŐMMEL…ÉS KOLLÉGANŐ NEM HAGYOTT…JÖTT, BESZÉLT HOZZÁM. BASZOM SE KÍVÁNTA, AMIKOR MA MÁR VÉGIGASSZISZTÁLTAM EGY KIAKADÁSÁT ÉS HOGY BENYOM EGY VÉRNYOMÁS CSÖKKENTŐT (AMIRE ÉN IGAZ NEM SOKAT LÁTTAM DE AZT HITTEM FRONTIN)

AMÚGY IS SZÉGYELLEM…ÉS GÁZ EZ AZ EGÉSZ. OLYAN MINTHA MINDIG MINDEN AMI BENNEM, EGY ÓRIÁSI TITOK LENNE. VAGYIS, MEG KELL TARTANOM. MAGAMBAN, DE VAN AMIKOR MÁR NEM BÍROM.

VÉGE,. VITTEM EL KETTESÉVEL A SZÉKEKET, ANNYIRA SZÉT VOLTAM ZUHANVA, HOGY FELDÖNTÖTTEM KABÁTOKKAL TELE EGY FOGAST AMI DARABOKRA ESETT…DE MIT TEGYEK, OTT TÉBLÁBOL MEG CSEVERÉSZIK 40 EMBER….ÉS CSODA HA EMBERGYŰLÖLELETEM VAN? KOLLÉGANŐ AZ ÁSZ, ÖSSZE-VISSZ DICSÉRIK, KI HOGY VAN, RÁM AZ ÖSSZES MINDENKI MAGASRÓL TESZ ….

KONKRÉTAN ELŐBB A BOLTBA MÁR OLYAN KÁBULT ÁLLAPOTBAN KÓVÁLYOGTAM ÁT MINT VALAMI SZELLEM.

LEHET MÉG VACSORA ELŐTT BENYOMOM AZ ALKOHOLT, NEM BÍROM MÁR.

A LÓGUS MEG MAGYARÁZGAT AZ ALKOHOLRÓL MEG HOGY …. DE NEM LEHET EZT BÍRNI.

HÉT VÉGÉRE MÁR A VALÓTLANSÁG IS ELKEZD KURVÁRA FÁJNI, PEDIG TUDOM HOGY NEM SZABADNA… VAGYIS KURVÁRA NEM AKAROK ITT TELESÍRNI MINDENT DE EZ VAN.

MEGFULLADOK AZ EMBEREKTŐL. MINDENKI CSEVERÉSZIK, ÉRINT, ÖLEL, BESZÉLGET, HOGY VAGY, ISTENKÍNJA, ÉN MEG ÜLÖK OTT, HALLGATOK ÉS IGYEKSZEK SEMMIT SE ÉREZNI……..ÉS LEGFŐKÉPP ÖRÖKKÉ JÁTSZANI HOGY MINDEN OKÉ, ANNYIRA KIBASZOTTUL OKÉ.

MENTEM A PÁRNÁMHOZ MERT EZT KI KELL ENGEDNEM.

Szerző:

Belépett: 17 óra

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 163Regisztráció: 24-05-2018

4 gondolat erről: “nem lehet”

  1. nos, majdnem a párnámba okádtam az összes embert miközben üvöltöttem hogy gyűlölöm…gyűlölöm, az összeset. ott kell leállnom, mikor már a hányás kerülget, lassan 10 perc és leállok…nem is tudom mennyi volt, nem is számolom, nem a perc számít, csak egy roham …. kiokádom az összeset zokogva és holnap kezdődik újra.

  2. Valójában hét közben minden áldott nap gyakori a sok visszafojtott emberi mocsok, csak egy, egyetlen valami kell amitől kikattanok … 40-50 ember egy fedél alatt? Vagy csak egyszerűen …. amilyen emberek vannak. Nagyon utálom az egészet. Sokáig bírom érzéstelen, tavasszal nyáron lebegve, télen nehezebb, de megoldom. Túl sokáig … ez az erősségem. Aztán bumm és besokallok és okádok ki mindenkit.

    és mindeközben egy haláli jó játék, hogy minden rendben van, mikor nincs csak impulzus kell, és kiokádok mindenkit magam körül.

Írj megjegyzést