Nem értem

Nem értem. Párommal 6 éve éltünk békében szeretetben. December 30-án szeretkeztünk. Utána azt mondta nem bánja ha élete végéig így lesz. Másnap a szilvesztert egy másik férfival töltötte. Ez hat éve történt. Egyszerűen nem értem hogy tehette, mit gondolhatott. Lassan azt hiszem örökre hazavágott. Sohasem kérdeztem rá hogy tehette. Akkor nagyon dühös voltam és rendkívül elkesredett. Összetörte a világom. Érdekesség hogy a mai napig jó kapcsolatban vagyunk annak ellenére hogy elhagyott. Lehet hogy erre ő már nem is emlékszik, de nekem óriási csalódás és fájdalom. Végtelenül elszomorít és nem tudok mit kezdeni vele. Azóta próbálom megérteni, de mindhiába.

Szerző:

Belépett: 2 hét

Panda63

Blog kommentek: 326Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 26-11-2017

1 gondolat erről: “Nem értem”

  1. Kedves Panda, ezt nem kell és nem lehet megérteni tudom, hogy fáj de azt is hogy kidobtál hat évet az életedből és közben kínban éltél bántva magd és a világot csak őt nem bántod csak neki nem mondod meg hogy nem viselkedett veled valami szépen és ez neked fáj azóta is

    Kezdeni ezzel semmit nem lehet csak továbbélni néha akkor jön a szerelem ha kézzel lábbal tiltakozol ellene belenyugodva hogy egyedül max masztizva éled le a hátralévő 30-50 évet.

    Aztán jön valaki mikor már tényleg nem akarsz semmit és senkit….

Írj megjegyzést

Nem értem

Nem értem, hogy mi lendít át normálisból perverzbe, perverzből normálisba. De ha érteném, akkor se tudnám biztosan megakadályozni. Mintha folyton besokallnék valamelyik állapottól, amely aztán a másikba lendít át. Jó lenne egyszer hosszan érezni a kiegyensúlyozottságot, mindenfajta éhség vagy hiányérzet nélkül. Biztonságot, kiszámíthatóságot a jövőre nézve. Érdeklődést fontos dolgok iránt.

Szerző:

Belépett: 2 óra

purify

Blog kommentek: 1140Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 10-08-2010

2 gondolat erről: “Nem értem”

Írj megjegyzést