Nehéz, de néha jó

Megint  egy újabb nap, egyik percben boldog vagyok, a másikban szenvedek az egyedülléttől.Pedig nem vagyok egyedül, itt vannak a szüleim, barátaim, de mégis…Ha egyszer megtalálod azt a személyt aki az éltető erőt adja neked ebben a lesújtó világban, és nem lehet melletted, de te egész nap rágondolsz, szörnyű.Nem szeretnék újra szerelmes lenni úgy érzem, szeretem azt az érzést, de a vége mindig fájdalmas,Én pedig az lány vagyok aki rosszul választ. Sok férfi.fiú szeretne megismerni, mert tetszek nekik.Csak azt nem értem én miért nem tudom az ő szerelmüket visszaadni nekik???Lehet hogy ennyire az oylan emberekbe leszek szerelmes mindig akik elérhetetlenek?Miért adnánk fel mindent a szerelmünkért?

Az élet egyre nehezebb ahogy nővök fel, szeretek élni, csak néha fáj.Imádok nevetni, táncolni, énekelni(pedig borzasztó hangom van:)), álmaim vannak.De tényleg néha félek hogy vajon végigtudom e csinálni az életet, elég erős vagyok e hozzá?

De erre is igaz a mondás:Ami nem öl meg, az erőssé tesz:)

Szerző:

Belépett: 12 év

Babygirl20

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 18-12-2010

1 gondolat erről: “Nehéz, de néha jó”

  1. Nem hiszek ebben a mondásban, de ez lényegtelen.

    Az élethez pedig hozzátartozik a fájdalom is. Meg kell tanulni együtt élni vele, kezelni, bánni vele, feldolgozni, ha lehet, tanulni belőle. 

    A legenda szerint Buddhát burokban nevelték, gyerekkora maga volt a boldogság, nem ismerte a szenvedést, fájdalmat, semmit, de aztán előbb utóbb nem kerülhette el és szembetalálkozott a szenvedéssel, a halállal, az elmúlással. Stb… Nem lényeges ez.

    Persze azért mindig jó, ha van kéznél egy fájdalomcsillapító, ha fáj a fejem. 😛

Írj megjegyzést