Néha..

Néha csak arra gondolok, milyen jó lenne egyik pillanatról a másikra elfeledni mindent.

Olyan emlékeim vannak a múltból, amiken nem tudom túltenni magamat. Egyszerűen képtelenség. Lehetetlen, és ebbe kezdek beleőrülni. Ezek az emlékek ölnek meg, teszik annyira csúffá az életem összes percét, hogy már a megjátszott mosoly is fáj. 

Kedves szüleim, és barátaim. Ha egyszer az életben, alkalmat adnátok arra, hogy elmeséljek ténylegesen mindent,  akkor nem én sirnék, hanem Ti. Azonban sem alkalom nincs rá, és sem olyan érzésem felétek, hogy képes legyek megnyilni bárkinek is, közöttetek. 

 

 

Hasznos tippek a feledéshez? Hogy ti mivel kötitek le magatokat? Mi tesz boldoggá titeket, hogy aznap elfelejtsétek a rosszat? Mert csak kattogok és kattogok, és emiatt, megint nagyon rosszul kezdem magamat érezni.

Szerző:

Belépett: 2 év

KimMinTae

Blog kommentek: 102Blog bejegyzések: 17Regisztráció: 01-03-2019

2 gondolat erről: “Néha..”

  1. Nem a felejtés a megoldás, tudom ez ijesztően hangzik, hanem pont az ellenkezője, a szembenézés. Máskülönben soha nem fogod feldolgozni a történteket. Mióta megtörtént a borzalom, felejteni próbálsz, de az emberben ilyenkor csak gyűlik a feszültség. Minél tovább, annál nagyobb erővel fog kirobbanni, márpedig kifog, sajnos ebben biztos lehetsz. Mint ahogy már írtak itt, szakember !!! Minél előbb ! Bátorság 🙂

    Feledéshez hasznos tippeket nem tudok adni, nem is lenne értelme, inkább nevezzük a gondolataid elterelésének…lehet munkába temetkezni, tanulásba, sportba stbstb. Szerintem számodra a sport lenne a megfelelő, ahol le tudnád vezetni a benned lévő feszkót. Meg kell találni azt, amihez kedved lenne ! Mi lenne az szerinted ?

    Ez önmagában nem oldaná meg a problémáidat, de segíthetne, hogy jobban érezd magad !

    Mit lehet tenni a rossz gondolatokkal, a kattogással ? Meg kell próbálni elterelni a gondolatokat pozitív gondolatokra, ezek lehetnek főleg emlékek, számodra kedves emberekkel kapcsolatos jó emlékek felidézése a múltból !

     

Írj megjegyzést