Nadin írásai

Hogyan is működik ez? 

Szerző:

Belépett: 2 év

Nadin

Blog kommentek: 585Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 21-06-2014

31 gondolat erről: “Nadin írásai”

 1. Valamennyi értelme van talán: nem vagy hangtalan

  S amit írsz abban lehet felismeri magát valaki más is aminek vagy lesz valami haszna vagy nem, annyit megpróbálhatsz levonni hogy nem vagy  egyedül.

  Máskor meg talán annyi pozitívum van, hogy jobb ha itt ‘rimánkodsz’ (átvitt értelemben) mintha ennél drasztikusabbat tennél, az is lehet hogy elkezdesz írni történetszerűen és akkor már nem csak a ‘rimánkodás’ lesz hanem valami más derengés is: talán folytatni akarod a történetet vagy talán jól sikerült történet lesz, vagy valaki hozzáfűz valamit ami érdemes lesz.

  Van -e értelme ide írni? Nem tudom, de valamiért megtetted, nem tudtál csendben maradni és bújkálni – ez is valami. Lehet, hogy semmi értelme nincs ide írni – én csak most landoltam ezen a helyen, nem tudom a választ, ami csak úgy derül ki ha addig maradunk amég rá nem lelünk.

  Hogy érted, hogy volt egy füzeted de oda már nem lehet írni? El is veszett minden amit oda írtál?

 2. a füzet: abban van az elmúlt 7 hónap minden értékes történése leírva. minden ami bennem zajlott, ami hétről hétre történt. de már nem írok oda. abba a füzetbe nem. lezárult a „füzetes időszak”. fájdalmas nekem ez. Neki írtam, mindent beleírtam, ami bántott, ami fájt, amit éreztem, beleírtam, hogy mennyire hiányzik….

  talán nem kellett volna…talán nem kellett volna ennyire őszintének lennem, nem kellett volna ennyire megszeretnem. nem kellett volna. talán nem kellett volna……

  Bár meg tudnám változtatni, ami történt? Bárcsak újra kezdhetnék mindent? 

  Értelmetlen minden. Nem tudtam volna nem megszeretni. Törődött velem, segített nekem. 

  Most pedig elhagy. Hetente, most két hetente, aztán csak havi egy alkalom És elválnak útjaink. Kimondjuk az utolsó szót: „Viszontlátásra” Szörnyű. Belegondolni is szörnyű. Ezerszer átéltem már előre a búcsú pillanatát. Ezerszer zokogtam, tiltakoztam. Próbáltam meggyőzni, hogy ne menjen el. Mégis elmegy….mert nekem így jobb lesz- ezt mondta. Elmegy…..

 3. Hol van? Merre ment?
  Örökre elveszett.
  Eltűnt a szép kép,
  ez már sosem lesz ép.
  Búcsú nélkül ment el,
  azt hitte, nekem ez kell.
  Gondolta, így nekem 
  majd jobb lesz,
  nem hittem volna,
  hogy ilyet tesz.
  Bennem hagyta
  nyomát örökre,
  kínoz engem, 
  tűröm nyögve.
  Annyira összetört, 
  annyira meggyötört.
  Kedves volt,
  aztán megölt

  Nadin

 4. az irasnak ertelme van, megkonnyebbit altalaban a lelki fajdalmakat es 7 honap utan ezt remelem te is tudod !

  a pszihologusok is ajaljak az irast mind terapia …

  mi lenne ha UJ fuzetet kezdenel ? egyutal, Uj eletet is lehet ! ? …

  idovel…az ido a legjobb orvos, a lelki fajdalmaknak 🙂

   

  egy szep es jo hetet kivanok neked 🙂

 5. Soha nem múlik el? Velem pusztul el?

  A fájdalmam, ami most is kínoz? vajon velem hal meg?

  Hogyan kell örülni? Hogyan kell boldognak lenni? Hogyan kell nem félni? Hogyan kell remélni? Hogyan kell önmagam lenni? De ki vagyok én? Miért vagyok én? Hová is tartok én? Honnan jöttem?

  Számtalan kérdés, és nincs válasz….

 6. Ma beszéltünk kicsit, találkoztam vele…..el sem hiszem. egyszerűen nem tudom elhinni, mintha álmodtam volna. vagy nem is tudom 🙁 tényleg beszéltem vele? tényleg ott voltam. lefagytam. alig bírtam mondani egy-két szót. annyira hiányzott. annyira jó volt látni, beszélni vele. persze , ahogy láttam elmenni a kocsival, darabokra törtem, széthullottam darabjaimra, zokogtam, áh….szörnyű…..

  Hiányzik!!!!!!!!! Nagyon!!!!!!!!!!!

  de elvesztettem!!

 7. Bárcsak elérhető lenne, bárcsak olyan jó lenne, mint álmomban volt. Bárcsak olyan közel lenne hozzám. Bárcsak így lenne. Bárcsak jót éreznék, és nem azt, hogy szép lassan elválunk egymástól. Milyen fájdalmas ez. Ez az elszakadás. Annyira fáj. És nem tudom neki elmondani…..nem megy. lefagyok. tegnap se tudtam mondani semmit. pedig akartam. de nem bírtam kinyögni egy árva szót sem. nem bírtam. ő nem akar engem. nem akarja a szeretetemet, a közeledésemet negatív dologként éli meg, sikertelennek érzi a terápiát. Sajnálom…..

 8. VISSZA AKAROK MENNI AZ ÁLMOMBA!!!! VELE AKAROK LENNI!!!! FRANCBA IS, DE MENNYIRE HIÁNYZIK!!!!!!!!!! EZ A NAP ENNYIRE SÍRÓS LESZ???? EGÉSZ NAP CSAK SÍRNI???? 

  HOLNAP MÁR CSAK EGY HÉT, ÉS MEGINT LÁTHATOM…..UTÁLOM A KÉT HÉT KIHAGYÁSOKAT!!!!!!!!!! MIÉRT CSINÁLTA EZT VELEM???? MIÉRT???? MIÉRT HAGY ENGEM SZENVEDNI????? MIÉRT????? MIÉRT???? MIÉRT????

   

 9. 🙁 nem jó ez a nap. mélypont.

  a rossz gondolatok, bántom magamat, hát miért teszem ezt? jókkal kéne kicserélni, ahogy vki mondta nekem ma 

  inkább lenyugtatom magamat megint a kis szarokkal. hát talán jobb lesz. de már veszélyes állapotomat nem akarom rontani. hát komolyan, mit csináljak?

 10. Aki ezt mondta, igaza volt, csak nem könnyű meg iis valósítani, de meg kell próbálni, …..nekem is…..a pozitív gondolat pozitívumot hoz, ha meg nem, ezt akarta a sorsunk, hogy szenvedjünk, vhol ez van megírva, de azt tapasztaltam, ha jóra gondoltam, és el is képzeltem azt a jót, bejött…..én pl. nagyon aggódós vagyok, de hiszem hogy vigyáz vki arra, aki miatt aggódom, tudom ez olyan vallásos izé, de nekem ez segít sokszor

  Mostanában hiszem, hogy mindnyájan egyek vagyunk, és hiszem hogy egyszer az összes elvesztett szeretteimel fogok találkozni……kicsit elkanyarodtam a témától, és bocsi ha nem tudtam semmi érdemlegeset írni

  kicsit beleolvastam az írásaidba, abból azt szűrtem le, hogy egy szerelmed hiányzik, akivel szakítottatok, de nem ő az egyetlen, biztos lesz más!:)

  a hiánya még fog fájni egy darabig, de az idő mindent megold, ha meg egymásnak lettetek teremtve, úgyis összehoz a sors később titeket

 11. Remina!

  Köszi a hozzászólásodat. Hááát. nem szerelem. Nem erről van szó.

  Talán ha leírom, hogy mi is van, akkor sokan nem értenek meg. Ezt talán nehéz megérteni.

   

  Éjjel megint vele álmodtam. Annyira jó, hogy legalább álmomban találkozok vele. Úgy hiányzik. Már csak hat nap és megint láthatom…….

 12. Nagyon hiányzik. Úgy rám tört ez a hiány. És közben arra gondolok, hogy hiába minden. Hiába az érzés, hamarosan már nem is láthatom. beleőrülök 🙁

  nem tudom, hogy mi lesz. Egybe tudok maradni? Rossz gondolataim átveszik-e az uralmat? Kétségbeesésem lesz-e erősebb és a fájdalmam, vagy a józan ész győz majd?

  Elképzeltem ezerszer, ahogy elbúcsúzunk majd. Fájdalmas…….

  Nem tudom elhinni, hogy hamarosan valóság lesz. Hogy el kell válnom tőle. Miért csinálta ezt velem????? Nem ért meg engem…..

 13. Hogyan lehetne visszacsinálni?????

  Hogyan lehetne újra közelebb?????

  Lehet meg nem történté tenni?????

  Eltelhetne vagy 5-10 év, hogy túllegyek ezen.

  Nem akarom átélni ezeket

  Miért nem érti meg, hogy amit csinál, nem jó, és hogy nagyon fáj nekem.

  Hogyan tudnám meggyőzni erről?

  Bárcsak tudnék vele beszélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. A mai nap elég rossz volt…..

  fáradt vagyok. nagyon fáradt. aludni akarok minimum 5 évig egyfolytában. nem akarom átélni ezeket a napokat, heteket , hónapokat. 

  úgy érzem mindjárt megőrülök. annyi a gond a probléma….

  Ő is hiányzik, de ma még sírni is fáradt voltam. Csak vagyok, és csinálom a házimunkát, közben meg forog az agyam…..mit csináljak? mit tegyek? hogyan lenne jobb? 🙁

  nem tudom, hogy mire vágyom, mit szeretnék, de érzem és tudom, hogy nem jó. nem jó semmi 🙁

  kár, hogy nem lehet elmenekülni valahova….

 15. Már csak három nap….és péntek. hát félek. nem tudom, hogy mi lesz.

  Fura, hogy olyan semlegesnek érzem sokszor, sokszor meg nagyon hiányzik.

  Elkezdtem gondolkodni, hogy mit csináljak. áh. ha én tudnám?

  Talán újra kéne kezdeni az egész életemet….az egészet

   

Írj megjegyzést