na meg ez a másik hülyeségem…

Szóval ez a másik hülyeség is… Hülyeségek pontosabban.
Kaja… pff. Mennyire jó volt régen, vékonynak lenni, a pompás kis 46 kilómmal, istenem de jó érzés volt, rám jött minden gönc, ami a többire nem. Aztán szépen elköltöztem otthonról, felborult a napi rutin, minden más lett, és persze kajálás ezerrel.
Na majd’ 2 évig tartott mire észbekaptam, hogy hoppá elég lesz már… 57 kilóig mentem fel… ez már undorító. a 160 centimhez . Most úgy 55 kiló körül vagyok, de ebből súlyosan le kell tornázni még azt a 10est legalább. 46 kilóval néztem ki normális alkatúnak. Imádtam… Na de újra megcsinálom.
Az a 46 kiló is csak pár hónapig volt… Mert amúgy 50-52 volt előtte pár hétig, és hirtelen mentem le 46ra (többnyire 48 volt a megszokott, csak felszökött rám 3-4 kiló, és hirtelen ment le 46ra aztán). Ezt a doki betudta anorexia-hajlamnak, főleg, hogy az istenért se akartam többet enni a megszokottnál, vagy mást, sőt csak kevesebbet valamivel. Szóval sikeresen megtartott a doki és anyámék a 46-on, amíg el nem költöztem otthonról. Itt is a sok új inger – amit régen vagdosással, karmolászással kompenzáltam, most kaja képében jött… pfujjj. Na de legalább megint fogyó tendenciát mutatok…

Bevallom anno jól belemerültem a koplalásba… tetszett… lehet ezt nem kellett volna hangoztatni senkinek… ezért lettem ellenőrzés alá vonva…. De látták, hogy itt meg szépen hízok csak… hurrá, mindenki boldog volt… Havonta-másfél havonta járok haza, most még nem veszik majd észre, de ha augusztusban megyek haza, addigra biztos megszabadulok 4-5 kilótól, az már látható lesz… majd azt mondom, hogy a nyár, meleg, stb, nincs étvágy. De télen mit adok be? Ott már nem lesz mentség, télre pedig biztosan meglesz a jól bevált 48 kilóm, ha nem lejjebb… Remélem most nem kap el a gépszíj, és sikerül megállni 45 kilónál, tovább nem kéne menni. Rengeteget olvastam az anorexiáról, nem akarom, hogy beszippantson. Meg fogok állni 45nél. Hálistennek itt koliban nincs mérleg, nem tudok ráállni napjában 4-5ször, mint otthon szoktam. Na sebaj, lehet így jobb is lesz, mikor hazamegyek egy hónap után, és látom, hogy megint 4 kilót leadtam ^^ huhhhdejólesz OO
Pár ember szerint a környezetemben, ebből fog kialakulni az anorexia nálam, hiába tiltakozok ellene… Meg hogy már most megvan a csírája, mert álltam már közel a dologhoz… De ez hülyeség, ennél erősebb vagyok. Vagy épp ezaz, hogy gyengébb, és nem fogok tudni 45 kilósan koplalni már… Namindegy, a lényeg, hogy nem lesz bajom. Bár néha egy-egy gyenge pillanatomban érzem, hogy igazuk van, mert az nem normális, hogy amikor egy nap normálisan eszem – mások szerint normálisan, akkor büntetem magam, és karmolok megint, vagy hasonlók… Tudom, hogy hülyeség magamat büntetni, mert rendesen eszek… de le kell fogynom. Apropó, ma is kondi!

Szerző:

Belépett: 10 év

lilybird

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 16-07-2012

Írj megjegyzést