Most

Szóval… tudjátok vannak az ilyen pióca-emberek akik nem értik meg ha nem akarsz velük beszélni, de te meg megbántani nem akarod, viszont egy perc alatt felmegy benned a pumpa, mikor rád ír és löki a hülyeséget. Van valakinek valami tippje, hogyan kell ezt kezelni, lerázni, megszabadulni ettől…stb? (bővebben erről itt lehet olvasni: http://ciklon.blog.hu/2013/06/10/pioca_725)


Ettől független: holnap megyek vissza a pszichodokihoz, aztán megint megkapom a lecseszést, amiért nincs időpontom a pszichológushoz, előre látom. LOL, egy héten egyszer rendel, múlthét előtti héten csak 4x hívtam őket, nem vették fel, múlthéten anyámmal hívattam fel őket, mert délelőtt dolgom volt, erre anyámat elhajtották, félreértették egymást kicsit, aztán mikor megint hívta volna őket, nem vették fel. Rendelési idő alatt. És én leszek a hülye holnap megint, juhé.

Szerző:

Belépett: 10 év

Ciklon

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 27-05-2013

Írj megjegyzést

most

 

„Egy Angyal jött és így szólt hozzám: – Ó, te szánalomra méltó, ostoba fiatalember! Ó, milyen borzalmas, ijesztő az állapotod! Gondold meg, milyen forró, izzó börtönt készítesz magadnak örök időkre, ha tovább haladsz ezen az úton.

 

– Talán megmutatnád, milyen sors vár rám az örökkévalóságban – feleltem én -, együtt elmélkedhetünk majd rajta, s meglátjuk, melyikünk sorsa kívánatosabb. ” /W. Blake/

Súlya és íze van a magánynak. Lassúdad álomkék áramlása retinámban megvilágít minden csillogó részletet. Folytonossága elnehezít, szótalanná bűvöl, néma reszketés vagyok már. Valaha büszke acélszobrok voltatok, pillantásotok egyenes volt és melengető. Most félig betemetve, szátok teli homokkal.

 

Alvó szobrok ölelik szívemet és már nem tudom, mi az igazság.

Szerző:

Belépett: 10 év

pompeia

Blog kommentek: 0Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 30-01-2013

1 gondolat erről: “most”

Írj megjegyzést