most mi legyen???

ma voltam a pszichiáternél. Nem tudom, hogy hogy reagáljam le, tudom hogy hosszú folyamat és azt is tudom, hogy egyik napról a másikra ne várjak csodát.

Az tetszett, hogy végre már valaki kérdezgetett az élettörténetemről, és próbált következtetéseket levonni. És azt is mondta, hogy egyáltalán nem vagyok reménytelen eset. 

Csak az nem hogy: 7000 ft egy fél óra!!! igaz, hogy azt mondta hogy havonta elég járnom vagy 2 hetente.. de akkor is… szerinte jól lehet haladni és egy fél óra alatt sokkal jobban, mint egy óra alatt… én nem tudom szkeptikus vagyok.jelenleg nem vet fel a pénz, és nem akarom ezt a kevés kis pénzemet is kidobni.

De lehet, hogy pont azért csinálja, hogy ne erősítse bennem a betegségtudatot? Nagyon sajnálom, hogy régen az anyukám annyi magánorvost fizetett nekem. Én hülye meg vettem komolyan, nem néztem semmibe az egészet. Nem akartam gyógyulni…azt hittem, hogy rosszat akarnak nekem, tehát így esély nem lett volna arra, hogy sikerüljön. Most a saját káromon tanulok.:(:(

Szerző:

Belépett: 14 év

Angelica

Blog kommentek: 81Blog bejegyzések: 11Regisztráció: 24-05-2010

3 gondolat erről: “most mi legyen???”

  1. Én a körzeti diligyógyászhoz járok, semmi bajom vele. 
    A psziciáterek nem sokat tudnak segíteni, felírják a gyógyszert a tünetekre, a gyógymódot saját magadnak kell megtalálni. Sajnos nem mindíg sikerül. A pszichiátriában is elég gyakran csak a tüneteket lehet enyhíteni mert a kiváltó okot nem lehet kiiktatni.

  2. Sziasztok köszönöm a kommenteket, azóta már tudom, hogy mi legyen:) átgondoltam az egészet és azt mondtam, hogy havi 2 alkalommal el tudok menni ehhez az áterhez, aztán majd látjuk, hogy mi lesz. Rám a gyógyszerek sose hatottak, csak az életmódváltások, annak hogy beteg vagyok nagyrészt a környezetem az oka.

    Állami dokihoz nem mehetek több okból is…..

Írj megjegyzést