most már teljesen kivagyok

sziasztok, most tewljesen ki vagyok borulva.  nem alszom egyszerűen. beveszem este a 60mg Dulodetet, 2 mg rivotrilt, és alszom kb 2 órát, aztán felébredek, nem tudtam visszaaludni bevettem még 2 mg rivotrilt, na azzal sikerült, de hát az rengeteg…

 

és mellé rohadtul fáj a fejem tehát jön mellé a flector is, különben nem bírom ki, emelllett nappal nagyon álmos és fáradt vagyok, nincs kedvem dolgizni menni, rohadtul melegem van, már mist izzadok, ezt sem értem hogy miért.

amúgy tényleg sokkal egyszerűbb lenne leszarni mindent és meghalni, de persze eszem ágában sincs a fiam, anyukám meg a párom miatt.

Alvásterápa központ nincs vagy valami hasonló??? vagy írjon fel altatót a doktornő??? mert ez a nem alvás július vége óta megy így…hogy éjszakánkét 4-5 órát max ha alszom..

 

segítsetek, adjatok tippeket, vénynéküli nyugatók, homeopátiás szerek nem érdekelnek mert semmit se érnek/ se a citromfúű tea, se méz tejjel, semmi iyesmi nem használ, merteste elaszom, csak felébredek 2 körül és lesz hajnali 4-5 óra mire visszaalszom, 6-kor már kelni kell.

 

köszi a tippeket.

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

9 gondolat erről: “most már teljesen kivagyok”

 1. Vica!Figyelj !A 60 mg duloxetin miatt nem alszol!Én ezt a kört végigfutottam.Már pörget,s ugyanúgy reagál a szervezeted,mint az enyém.Első körben reggelre tedd át,s csak 30 mg-ot.Lehet kapni ilyen kiszerelésben is.Ha így megoldódik az alvásod,ok.Nekem sajnos ekkor adtak antipszichot kiegészítésként estére,a rivo mellé.Nagyon nagy ,,műhiba volt,mert azóta sem tudtam lerakni,hiába tértem vissza arra az antidepire,amivel előtte simán aludtam.Ha továbbra sem tudsz aludni,akkor jobb lenne másik antidepi,anno mondtam az anafranilt,máig a legjobb gyógyszer kényszerre.A rivo nem altató,ekkora mennyiségben sem,viszont kemény,függőséget okoz.

 2. Neeeeem!Este semmi!Csak reggel 30 mg!S ez menjen egy hétig!Akkor már látod,jobban tudsz-e aludni.Nehogy úgy csináld,ahogy írtad!Akkor már 90 mg lesz a szervezetedben.Napi 30 mg-al nézd meg,hogy érzed magad.S ezt a 30-at reggel vedd be.A nemalvás nagy gond,a kényszert is felerősíti.Ha így sem tudsz normálisan aludni,sajnos váltani kell.Nekem,ha nem alszom jól,vagy fáradt vagyok,iszonyat erősen előjön a kényszeres tünetem.Altatóra csak átmenetileg gondolj,nem megoldás.Ha pedig antipszichot adnának,inkább szaladj el.Csak legvégső esetben.

 3. Értem, de napi 90 mg-ot írt fel a dokinő..plust este 2 mg rivotrilt….de akkor ma este nem szedem be és majd meglátjuk, csak akkor most magamtól csökkenstem az adagot? 

  megyek, olvasok, meditációs zenét hallgatok, holnap írok hogy mi történt…amúgy reggelente totál elalszom a buszon, de mindig felébredek a végállomásnál, szerencsére, mert ott is kell leszállnom. viszont mindennap kell energiaital hogy bírjam….

   

  de most épp álmos vagyok:) csak fel ne ébredjek hajnalban mint eddig. 

  megpróbálom ahogy javasoltátok!

  köszönöm!

 4. Csak a saját tapasztalatomat mondtam el.Illetve külföldi fórumokon hozzászólások ezreit olvastam el erről a gyógyszerről.Nyilván azt kell tenned,amit az orvos javasol.Nekem anno mondta,hogy ,,titráljam ki,,nekem mekkora az a dózis,ami beválik.Jelenleg,mivel eléggé megvisel,s belathatatlan következményei vannak a nemalvásnak,magasnak találom a 90 mg-ot.Alapvetően most a 60-at is.Semmi értelme valakit agyonnyomni rivo-val,majd altatókkal,stb,ha ilyen mellékhatások jöttek elő.Egyébként is kisebb adagokkal kezdik,s kéthetente emelnek általában.Maszek orvoshoz jársz?

Írj megjegyzést