Mókuskerék…

Sziasztok!

Nem tudok kivel beszélgetni nincsenek barátaim nincs aki meghallgasson ezért gondoltam itt kiírom magamból. Úgyérzem nem vagyok erre a világra való annyira más vagyok mint a többiek,de mindegy ezt már megszoktam mégis rosszul esik amikor ezt szóvá teszik például az új munkahelyemen. Egyiknap egy nővel dolgoztam majd hallom amikor rólam beszélt egy másik kollégámmal: „Fura lány” és folytatta miért nem csináltam meg ezt meg azt…Ha nem mondja honnan tudjam?Több emberrel dolgozom együtt,betanulok nem tudhatom mindenkinek a nyűgjét elsőre. Annyira rosszul esett,hogy még mindig sírhatnékom van, és holnap megint vele leszek legszívesebben inkább megölném magam csak ne kelljen bemennem oda. Annyira utálok élni utálom a mindennapokat erre még bántásokat is kapok és nem ez volt az első.Félek amúgy ki is rúgnak,mert nem beszélgetek velük és így nem illek a csapatba,de nem tehetek róla nem is tudok mit hozzáfűzni a beszélgetésekhez sosem voltak barátaim nem tudom,hogy mikor mit „kell” mondani.

A munkám  beosztása miatt pszichológushoz sem tudok hetente járni csak ritkábban ami borzasztóan megvisel. Deperszonalizációm van,szorongásom,depresszióm és nem találkozhatok az egyetlen emberrel,aki segít nekem,mert abban a pokolban kell lennem,mert kell a pénz…Elveszetnek érzem magam emiatt is és rettenetesen dühös vagyok,mert én nem cserélhetek műszakot más meg igen nyílván. Engem le kell szarni,mert csendes vagyok és a puszi pajtiknak mindent lehet.

Mindennap azzal nyugtatom magam,hogy mindjárt vége a napnak mindjárt,de aztán pár óra és kezdődik minden előrről. Kezdek belefáradni.

Javasoltak nekem antidepresszánst/antipszichotikumot,de nem merem beszedni már(régebben szedtem többfélét is) azt gondolom,hogy az orvosom megakar ölni nem segíteni akar,hanem megmérgezni tudom én,hogy hülyeség jobb pillanataimban,de ezaz érzés mindig visszatér ugyanez a többi emberrel is,hogy mindenki kiszemel magának csak,hogy engem bánthasson mindenki átver,szórakozik velem,hülyének gondol stb…

Szerző:

Belépett: 2 év

Ophelia19

Blog kommentek: 18Blog bejegyzések: 2Regisztráció: 13-11-2022

4 gondolat erről: “Mókuskerék…”

 1. Szia,

  okés vagy? 

  inkább leszarom tablettát kellene bevenned a hülyék ellen, értéktelen genetikai hulladékokkal ne foglalkozz, nem kell beilleszkedned, csak ússz az árral és legyél vagány….valahogy pedig meg kell majd oldanod, hogy áterhez járhass, addig meg bírd ki valahogy/akárhogy.

 2. Szia!

  Hasonló a helyzetem, átérzem….

  Most találtam ezt az oldalt, gondoltam hátha a sortársakkal való beszélgetés segítene, de ugye ezzel kapcsolatban is pesszimista vagyok.

  Mindenesetre megpróbálom. Nem tudom mit írjak….

  Ha van kedved beszélgetni, én itt vagyok.

  Fel a fejjel!!! (Ez nekem nem szokott segíteni :); minimális humorom maradt még, az segít néha)

 3. Szia!

  Ha nem tudsz kivel beszélgetni, írhatsz nekem is nyugodtan. Nem pont ugyanilyen, de nagyon hasonló problémával küzdök én is már elég régóta. 20-as éveim közepén járok 🙂 Tényleg ne foglalkozz a kollégák hülyeségeivel, csak végezd el a munkát oszt csá.. Az lenne a legjobb ha egy elfogadóbb munkahelyi közösségbe kerülnél, ahol nem b-szogatnak a problémáid miatt. 

Írj megjegyzést