Mint aki a asínek közé esett

Néhányan csak gyúnyolódni nevetgélni járnakide más kínján. Remélem jól szórakoznak és büszkék a saját értelmi színvonalukra.

Sínek. Jön az évvege, közeledik a karácson, téli időszámításban vagyunk, szinte nem múlik el hét,hogy valaki vonat alá ne ugorjon.Ezzel kiszúr az utasokkal,a személyzettel, és ha rosszul csinálja csak rokkant lesz.

http://www.indavideo.hu/video/Ongyilkos_a_vonat_ele_ugrik
 

Még a gondolatot is tessék elhessegetni. Ögyilkosság helyett be kell piálni!

 

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

15 gondolat erről: “Mint aki a asínek közé esett”

 1. Itt nálunk hétfőn kora reggel lépett a vonat elé két állomás közti szakaszon egy férfi. Öngyilkos lett. Annyit gondolkodtam az élet nehézségein, és annyiszor mostam fel az arcommal a padlót, hogy már nem tudom elítélni az öngyilkosokat.

 2. Ez Kosztolányi idézet, de nagyon jó.

  Volt egy ismerősöm, aki a vonat alá vetette magát. Egy hét múlva is a mésznyomokat lehetett látni még a peronon is. És volt egy, aki a kocsik közé szorult.

  Széttrancsírozta a fejét az ütköző.

  vasutascsalád vagyunk…

 3. Nem mertem megnézni a linket.

  Nekem is volt egy barátnőm, aki vonat elé vetette magát.

  Nehéz időszak a karácsony.

  Kéne itt indítani egy segélyvonalat, segélycsetelő szobát, valamit, ami segít a krízisen túljutni.

  Vigyázzunk egymásra!

  Én nem leszek sajnos itt egyáltalán – egész karácsonyi időszakban úton vagyunk különféle országokban rokonokat látogatni – és végül a saját kis családomnál vizitelünk. Remélem, viszonylag békésen megússzuk. Kicsit magam is félve nézek az újabb találkozás elé.

 4. Időrabló

  Nekem nehéz lesz az idei Karácsony. A tavalyi nagyon hosszú idő után végre boldogan és nyugodtan telt — talán életem legboldogabb Karácsonya — de az idei évre minden visszaállt a régi kerékvágásba.

  Nehéz lesz. Nagyon.

 5. Nem arra gondoltam, hanem nálam eljön a karácsonyi hangulat jóval karácsony előtt, aztán ott van maga a karácsony is egy darabig és nem tudok annyit inni, hogy ezt az egészet átvészeljem, viszont nem akarom, hogy abba az állapotba kerüljek, hogy jöhet a vonat.

  Néha az alkoholizmus vonzó számomra, de nem menne.

Írj megjegyzést