minden kívánságom így teljesüljön

ehet, hogy ez a blog az én aranyhalam.

tegnap rossz voltam, de nagyon megérte. bejelentkezett a legjobb barát és én persze ugrottam. hatalmas mázli is volt benne, mert valami csoda folytán tegnap volt az első szombat, amikor nem jött össze a csoport, amit vezetnem kellett volna, így mehettem.

csodálatos volt, mintha egy mesebeli királylány lettem volna. kaptam egy szép új ruhát és cipőt, elmentünk vacsizni a kedvenc éttermembe és utána buliztunk hajnalig. ezt még nem merem elkiabálni, de realizálódni tűnik egy üzlet is, ami ha összejön, akkor végre lesz egy kis pénzem. konkrétan több mint amennyi valaha volt.

visszatérve a srácra, imádom. legjobb barátok vagyunk kb. 10 éve, néha kicsit többet is érzünk egymás iránt, máskor nem, de valami érthetetlen módon ez tartósan működik. ismertek olyan embereket, akikkel ha együtt vagytok, akkor mindenféle nagyon furcsa és vicces dolog történik veletek? na ő ilyen. most megint hónapokig nem fogom látni, de annyira feltöltenek az ilyen esték, hogy nem bánkódok. nekünk bármilyen státuszban, de egymás mellett a helyünk és előbb-utóbb újra így is lesz. 

azt az alkut ajánlom az életnek, hogy ha összejön az üzlet és 2-3 hónapon belül megint találkozom a sráccal, akkor megígérem, hogy boldog leszek legalább nyár végéig. szerintem csábító ajánlat, remélem elfogadja!

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

Írj megjegyzést