Miért, miért, miért?

A rohadt büdös retkes szétkúrt szar kurva életbe!

Ahhoz a világon semmi közöm, hogy valaki 60 éves korában mé’ nősül meg ne-gyed-szer…. De hogy az édes lányom az aptya tanúja, és mindezt egy rohadt fb-bejegyzésből véletlenül tudom meg… (Kell nekem ezt görgetni???) És ránk fél órát szán ue. gyermek, jó, én követtem el súlyos több mint hibákat, de a nagyanyjáék financiálták a tanulását, gyorshajtását stb. És még kegyeskedett elfogadni elvinni a neki sütött tortát (amit amúgy tényleg szeret). 

De! Mitől különb a zédesaptya? Aki 4 évig felé sem nézett, aki volt, hogy a születésnapján fel sem hívta? Aki 18 éves kora után egy kanyi gyerektartást nem fizetett, ami nem nekem járt volna, hanem a gyereknek?

Hogy a kislányom a saját diplomaosztóján megjelent egy tőlem örökölt cipőben, egy éveken át vizsgázni agyonhordott nadrágban és egy vasalatlan!!! fehér blúzban, hogy nekem égett a pofámról a bőr, és mikor megkérdeztem, hogy miért nem vitted fel nagyanyádhoz, hogy vasalja ki (anyám még szeret! is vasalni), az volt a válasz, hogy jó az így. És most ennek a vén kövér kurvának a tiszteletére káktélruha, körömcipő????!

Na, ne féljetek, a mutter is berágott a kedvenc „kisonokára”…

És akkor eszembe jut az a rohadt példabeszéd a „megtért (tékozló)” fiúról, aki csak azért ment haza, mert már mindenhonnan kirúgták, hogy többet ért a testvérénél, aki végig az apja mellett volt és kidolgozta a belét? Ez a keresztény Biblia mégiscsak a valóságot írja le… Jó, én rossz voltam, de mitől különb ez a félbűnöző, élősködő dagadt sváb??? Mivel adott ő többet annak a kurva kölyöknek, mint mi?

Szerző:

Belépett: 1 nap

Kleó

Blog kommentek: 14835Blog bejegyzések: 69Regisztráció: 29-12-2012

9 gondolat erről: “Miért, miért, miért?”

  1. Ezt értem, meg tudom is kb. h miért, csak azt nem értem, h az apja mitől különb? Mikor anno ő maga is megmondta, h teljesen tisztában van az apjával IS.

    *

    Meg olyan fogalmak is vannak, h „tisztesség” meg „hála”…

  2. Kleó, nagyon gáz…de ki tudja, mi volt az apjában, érzelmileg…olykor egy szülő nem csak az anyagi-tárgyi gondoskodással tud adni, hanem valami mással is, ami megfogja a gyereket…Megaztán lehet, hogy ez egy ellened, ellenetek való lázadás…

     

Írj megjegyzést