Mert miért ne?

Ma minden mindegy alapon megvágtam magam….. többször is…. tudom hogy ez nem jó dolog, de olyan nekem mint egy heroinistának a heroin…. függök tőle…. félek hogy megltják, elég véres lett minden körülöttem… Mit tegyek?

Szerző:

Belépett: 7 év

Blueberry12

Blog kommentek: 42Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 02-04-2017

6 gondolat erről: “Mert miért ne?”

 1. Sikerült ellálítani a vérzést?Nem szédülsz?

  Szólj a szüleidnek azonnal, ha nem áll el!!!!

   

   

  Blueberry én komolyan írtam ,tudom nehéz rászánni magad DE PSZichiáter segítségére van szükséged!!!!Egyedül nem fogsz tudni megbírkózni vele,mi innen a gép mögül hiába szeretnénk veled lenni amikor nagyon fáj a lelked, fizikai képtelenség !!!

  Blueberry Én kényszert éreztem már ,hogy vágjam magam,de nem tettem meg,iszonyú nehéz volt leküzdeni a késztetést,de muszáj volt!!!!

   

  Nem egyáltalán nem jó dolog,bármennyire is azt érzed,hogy könnyít.

   Kérlek!!!!!  Az én lányom  falcolt 13 évesen. Anyaként át tudom érezni ,mit élhetsz meg .A lányom most 19 és örök életére ott marad a  nyoma a karján.

 2. szia Blueberry!

  Elösször is szeretném ha arról írnál, hogy hol vágtad meg magad? 

  Hogy érzed most magad?

  Én több mint 10 évig vágtam magam, és tudom hogy miről beszélsz….

  Nekem is már szinte az életem részévé vált, de sikerült abbahagynom…. nem volt egyszerű…. 

  Jársz kezelésre? Hidd el a konfliktusokat és a feszültséget lehet más módszerekkel is levezetni….. adj egy esélyt a szakembereknek, és hidd el vágás nélkül is lehet élni….. sőt -….. tudom most nehéz ezt elhinni….. 

  én több évig nem vágtam magam, majd így évek múltán megvágtam magam egyszer, és azt vettem észre hogy már nem hozza meg a várt eredményt….. már nem nyugtatott meg, sőt inkább haragudtam magamra, hogy ha eddig kibirtam akkor most miért nem….

  kitartás….. és írj légyszives, hogy hogy érzed magad….

Írj megjegyzést