Menni kell korhazba

Most jottem a pszichiateremtol es azt mondta mennem kell a korhazba.be kell fekudnom mert mar tulnottek rajtam a problemaim es ujak is vannak.szoval uj gyogyszerek kellenek.nagyon felek.kb ket het mulva kell befekudnom.nem tudom mi lesz velem.rettegek a korhazaktol.nem tudom hogy befekudjek e vagy inkabb ne menjek mert nekem a korhaz kesz tortura.hat nem tudom.esfelek az uj gyogyszerek mellekhatasaitol is.es hogy ra fog menni az egesz nyaram hogy gyogyulgassak.teljesen off vagyok.es nagyon felek….off…

Szerző:

Belépett: 1 hónap

Setapalca

Blog kommentek: 554Blog bejegyzések: 84Regisztráció: 12-01-2018

6 gondolat erről: “Menni kell korhazba”

 1. Szerintem mindenképpen próbáld meg! A minap már az öngyilkosságot fontolgattad, annyira rosszul érezted magadat. Nem lesz könnyű a kórházban, az biztos. De egy kis reménnyel azért mégiscsak kecsegtet a dolog. Ha már úgyis lemondtál volna mindenről, mégis mit veszíthetsz még? Tegyél egy próbát.

  Ne félj, ha egyedül érzed magad, ide írhatsz! Gondolunk rád! Ne add fel!

 2. Idézet tőle: satorhelyilaszlo

  Melyik kórházba feküdnél be? Szintén azt mondom, h próbáld meg! Ha nem bírod, bármikor hazamehetsz!

  Ez volt a legjobb vicc amit idáig olvastam a burán! 🙂

  A pszichiátria az a hely,ahonnan bármikor hazamehetsz 🙂 Ó jeeeeeeeee

  Egyébként olvastam pár hsz-edet,kicsit félek,hogy messzire mész idővel a minősítgetésekkel (ami nem is olyan nehéz),de nekem elsőre, ne haragudj, a profilodon lévő fotó alapján te simán beleférsz a -pszichiáter arc – kategóriába….

  a bura közösségről én részemről annyit mondanék,hogy valójában nincs,vagyis képlékeny,kis malomjáték,ilyen undorítóba hajló massza.mocskos mint maga a rendszer ami idetett minket…..lányokról ,nőkről én nem is beszélnék jelen esetben,van nekik elég bajuk,és nem a szintén beteg herceget keresik,ez személyes tapasztalat (is részben)

   

  és aki teheti,hacsak nincs hol aludnia télen,és ősszel,az ne menjen kórházba,vagyis ilyen mentális részbe,mert átveszi elég rövid idő alatt az ember bőre ,és gyomra azt a kifinomult bűzt,ami a pszichiátriákon terjeng,és nem győzi levakarni magáról

   

   

 3. Szerintem túl hssszú két hét várakozás a mostani állapotodban. Nagyon kivagy ennél rosszabb lehetsz csak idekint. REmélem egy nyilt részlegbe kerülsz az nem büdös és normálisabbak a bentfekvők. Szorítok neked hogy az új gyógyszerek hassanak rendesen és ne érezd meg a mellékhatást..

Írj megjegyzést