Mélypont

Totális mélyponton vagyok. És félek, nem is leszek már jobban. Általában csak pár órán keresztül, max 1-2 napig tart az egyik szakasz, utána jön a másik. De most nem. Teljesen magamba zuhantam.

Kedden (szept.25) kidobtam a pasimat. 3 év 10 hónap után. Pár hete egy tőle több mint tíz évvel idősebb nővel sms-ezik, na meg a nő el is ment hozzá és este 8-tól 11-ig „sétáltak”. Gondolom. Jó, volt bennem féltékenység, nem is kevés, ami nem meglepő, na meg főleg úgy hogy nem egyszer csalt meg az évek során, amit persze én hülye mindig megbocsátottam neki… De ez már sok volt. Még ha nézne ki valahogy az, akire lecserél! De nem, mindig olyan „nőket” szed össze, akik … hát enyhén szólva rondák. De tényleg. Pedig én se tartom magam szépnek, de ezek túltesznek mindenen. Ja, a nőnek van egy 11 éves lánya állítólag és mindig csak ilyen fiatal hapsijai voltak, akik több mint tíz évvel fiatalabbak tőle. Szinte gyerekek. Könyörgöm, milyen nő az ilyen? Ráadásul belemászik egy kapcsolatba… Jó, két emberen múlik, tudom a pasim is egy hülye… De már nem is akarok vele lenni ezek után. Egyébként lehet enélkül is szétmentünk volna, mert már kurvára nem érdekeltem. 3 hétig szinte nem is láttam.. persze a másik nőre volt ideje.
Másnap szerdán (szept.26) kirakta Facebookra, h. kapcsolatban van a nővel…. LOL. Engem nem tett ki, nem vállalt fel. Azt hazudta közel 1 évig h. elfelejtette a jelszavát és nem tud belépni… ja, persze.

De fog még ő jönni hozzám könyörögni… Csak épp nem fog érdekelni. Most inkább gyűlölöm, semmint szeretem. Nem, nem is akarom szeretni, látni se és még kevésbé vele lenni. Én szerettem, tiszteltem, becsültem őt több mint 3 éven keresztül, és mit kapok cserébe? Hazugságot és megaláztatást.

A vicc az egészben az, hogy mindvégig ő vádolt ENGEM azzal, hogy jaj biztos megcsalom, biztos mással akarok lenni, jajj nem is szeretem őt… Hát ja, biztos…

Csak nem értem miért érdemlem ezt. Miért jobb az a másik nő.
És a legszarabb, hogy próbálom nem szeretni, nem gondolni rá. Próbálom kizárni. És mindig, mikor végre azt érezném, hogy nem szeretem, valami eszembe jut és rájövök hogy de, még mindig szeretem…és gyűlölöm. Egyszerre. De csak gyűlölni akarom. Aztán egyiket se.

Szerző:

Belépett: 11 év

Kaley

Blog kommentek: 150Blog bejegyzések: 14Regisztráció: 30-05-2012

Írj megjegyzést