Mélyalvás hiánya

Sziasztok. Az én problémám kb 3 hónapja kezdődött, egy buli alkalmával durván ki csináltam az idegrendszerem. Edzés előtti porgeto, majd utána buli előtt sok alkohol energia itallal, buliban egy csík kokain, majd iszonyat kész állapotban reggel 3 cataflam kb 1 órán belül. Ez után 5 napig nem aludtam, miután  surgossegin kötöttem ki, ahol benyugtatoztak. Akkor azt hittem a túl pörgés az oka és helyreáll minden, de nem. Probalkoztam altató teakkal, mindfullness technikák elsajátításával, teljesen sulytalanna valók, lelassul a legzesem, de fel aggyal alszom, ez után egyik felém hulla fáradtan másik pörögve fáradtságot nem érezve ébred. Napközbeni érzéseim ki tolódtak, nem érzem mikor éhes vagyok, szomjas vagyok csak mikor már szédülök kiszárad a szám stb. Szinte nincs fájdalom küszöbön, izomfaradtsagom iszonyat ki tolódott. Szexuálisan is komoly gondjaik vannak. Olyan érzés, mintha károsodott volna a központi idegrendszerem. Lehetséges ez? Van ebből felépülés? Minden eredményem negatív egyenlőre…. De a kimerültség miatt már jelentkeznek tünetek, szem fáradtság…. Pszichiáterhez fordultam, Yarocent kaptam első körben, de azon kívül hogy picit elalmosit semmi hatását nem érzem az alvasomra, altatót bekapva (rivotril,frontin) pedig leszedall, másnap használhatatlan vagyok. Hangulatilag teljesen ép vagyok, sosem depiztem, edzem is mellette, boldog életem van, azonban egyre nehezebb a kimerültség miatt. Alta tóból a Zolsanat próbáltam meg, az tűnt a legelfogadhatobbnak olyan szempontból, hogy első éjszaka kiütött, azonban ahogy urult belolem 2.ejszaka már nehezen de magamtól aludtam, aztán mire kiürült megint nem. Kérlek mondjátok, ha maradandó tompultsagot okoztam magamnak, van az a szer, amivel el tudom érni a mélyalvás fázist akár 5-6 órára, úgy hogy közben nem szedall le és használható vagyok másnap. Nagyon köszönöm. 

Szerző:

Belépett: 4 év

Porzingis

Blog kommentek: 36Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 21-05-2020

11 gondolat erről: “Mélyalvás hiánya”

 1. Jól szétcsaptad magad. 🙁

  Yarocen nagyon jó antidepi, fő tulajdonsága, hogy nagyon jól altat (és hízlal).

  A rivo, frontin (=xanax) nem altató, hanem nyugtató. Mennyit szedtél/szedsz belőle? Gondolom csak este.

  Altatót kihagynám, nagyon hozzá lehet szokni.

  A mélyalvás fázis nem rövidebb? 

  https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/1575/az-alvas-fazisai

  „A 4. fázis a mély alvás, mely felnőttekben az alvási idő 15-20%-át alkotja…”

   

   

 2. Yarocenbol 15mg, de szinte csak elszenderedem. Rivotril 0,5 mg negyede is kiut, ha yaroval veszem be, masnapja viszont érvágós. Az a baj, hogy egyik sem konkrét segítség a problemamra. Esetleg valami ötlet? Újra lehet tanítani egy idegrendszert aludni? Vagy ezt felejtsem is el, az antidepivel pedig csak mérgezem magam? Bármi ötletet szívesen fogadok

 3. lehet hulyesegt irok de most ez jut eszembe segitseg keppen:

  en ugy gondolom az alapjan amit leirtal a drog behatas miatt az agyi receptorok jelenleg nem ugy kezelik az ingeruletkozvetito hormonokat ahogy kene

  szal mar mar biologiai kemiai serulest okozhattal magadnak ezzel a sok szer ossze vissza szedesevel

  na hogy ebbol hogyan vissza? jo kerdes. 

  tonkre vagni ezt az erzekeny rendszert latod egy pillanat alatt lehet

  de helyre jonni csak hosszu tavon lehet (szerintem)

  abban egyetertek hogy ha lehet ne gyógyikkal kezd egyből helyretenni magad mert hosszu tavon nagyon cefet egy dolog

  nyugalom kell az idegrendszerednek. rendszeres eletmod. kovetkezetesseg. hosszu tavon szerintem (ha meg fiatalabb – vagy ahogy erzekelem) helyre razodhatsz

  a lenyeg ne akard „visszacsinalni” kemikaliakkal egyik naprol a masikra az egeszet

  ha kitarto leszel egy rendszeres nyugodt eletmodot felepitesz es kibirod egy ideig a kevesebb (nem olyan pihenteto alvas) talan helyre jossz (szerintem)

  ha minden leleted negativ (idegrendszerileg) ne vard meg amig diagolnak valami szarsaggal es teletomnek anticuccokkal

  kitartas. rendszeresseg. onfegyelem. nyugalom! bizzal benne hogy helyre jossz! 

  ezt tudom most irni tamogatolag.

  üdv.

  K.

   

 4. Remeronból (= yarocen) 7,5 mg altatott engem, xanaxból napi 4,5 mg nem szedált egyáltalán (a kettő együtt volt). A remerontól nem lesz semmi bajod, biztonságos, jó szer, de neked úgy látszik nem segít az alvási gondon. Érdekes, hogy téged a rivo 0,5 mg negyede kiüt.

  Szerintem amit Krisz írt neked, az jó. Pihenés, nyugalom, próbálj meg nem stresszelni ezen – ha tudsz. Próbáltál masszázst vagy gyógyfürdőt? Persze nagyon drága, de érdemes lenne kipróbálni. 

  Az idegrendszered újra fog épülni sztem, csak idő kérdése, ahogy Krisz is írta. 

 5. Köszönöm a velemenyeteket. Mindenféle autogen tréninget elsajátítva a teljes megnyugvás részig eljutok, lábujjig sujtalanna tudom tenni a testem, de az agyam egyszerűen nem engedelmeskedik. 0 erzekelesem van, ha reggel 5tol ejfelig robotolok sem faradok el, éhseget szomjusagot nem érzek, csak mikor már rosszul vagyok, szexuálisan durva impotensseg. Sok szert kiprobalva eddig a Truxal tűnik a leghasznalhatobbnak, nagyjából annyira nyugtat be amivel újra valós az erzekelesem, 6-8 óra alvásra is olykor képes vagyok, bár nem mondanám melynek, csipa nincs a szememben. Viszont a napközbeni szedaltsaggal, fejfájással borzalmas egyuttelni. Rengeteg B1 vitamint, illetve mindenféle vitamint szedek mellé, de egyszerűen  semmi nem változik. Ahogy kiürül a gyógyszer hatása, minden visszaall, legkevésbé sem javul. Picit kezdek beletörődni, hogy maradandó kárt okoztam, de kérlek nyugtassatok meg, ha tényleg így van, létezik olyan gyógyszer, amivel együtt lehet élni…. 🙁

 6. Úgy kell szedni, h ne menjen ki a hatása, hanem folyamatos legyen, ha olyankor jobban vagy… 

  Autogén tréning… Hát… nekem is ment odáig minden, h „teljesen nyugodt vagyok”. És akkor felmelegedve, elnehezülve stb. felültem, h neeem!

 7. Azóta beállítva este 3, napközben 1-2 szem Truxal nyugtató hatásától nagyjából valós az erzekelesem, aludni is jobban alszom 6-8 órát is sikerül, mélyebben mint eddig. Iszonyat leviszi a pulzusom, mintha egy kő lenne a mellkasomon, lélegezni is sokszor alig tudok, főleg mikor beüt. Ezzel lehet bármit kezdeni? 

Írj megjegyzést