Megőrülök…..

Legyen már vége….. egyszerűen nem bírom már, mikor nem a depressziómban sodródok, azon gondolkozok hogy mikor kezdődik megint… én ezt nem bírom ki…. egyszerűen kedvem lenne széttörni mindent, iszonyat dühös és tehetetlen vagyok, eleg van már… de marad a párnák szétdobálása, és a saját magam harapása…… nemtudom miért nekem kell ezt elszenvednem van annyi hülye pedofil, miért nem ők élik ezt át…… mennem kell… egyszerűen azt érzem hogy el kell tűnnöm és csak futnom kéne de még arra sincs érőm….. meg akarok halni….. Mi a francért nekem kell ez? miért???? nem akar már megcsesződni az egggész univerzum??

Szerző:

Belépett: 7 év

Blueberry12

Blog kommentek: 42Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 02-04-2017

5 gondolat erről: “Megőrülök…..”

 1. Néhány fontos info

  Ahogy vanitadivanita is írta.

  Az oldal tetején a segítők fülnél vannak a krízis tel számok,

  ezek olyan telefonszámok amelyek arra a helyzetre vannak, ha segítségre van szükséged . 

  Ha Nem vagy net közelben,de beszélgetnél valakivel,v

    ha SOS!!! segítség kell!

 2. Idézet tőle: Blueberry12

  Szia! 

  Nem, nem kezelnek sehol, semmi gyógyszer, semmi terápia, a családom elől próbálom titkoni ezt bár biztosan érzik ők is….

  Oké,tehát elsősorban szögezzük le:Nem vagy őrült,nem fogsz megőrülni.Ez egy olyan állapot,tünetegyüttes, amely nagyon sok embert érint.De kevesen vallják be maguknak,hogy segítségre van szükségük.Több a látens,azaz kezeletlen mentális beteg ,mint az a köztudatban van.A pszichiátriáról a pszichiátriai betegekről a  köztudatban lévő információk sokszor tévesek,negatív diszkrimináció növelésére hajlamosítanak sokakat.

  Ennyi a bevezető rész.

  Konkrét info: Nem tudom van -e a lakókörnyezetedben ambuláns pszichiátriai ellátás.Mivel nagykorú vagy így nem kell senkinek sem beszámolnod róla,hogy igénybe szeretnél venni  pszichiáter illetve  pszichológius segítségét. Tudtommal (tapasztalatom szerint)nem kell beutaló ,hanem csak időpontot kell kérned.Hidd el,már maga az a tudat is megnyugtató ,hogy segítséget mersz kérni, kapsz egy olyan személytől akinek ez a szakterülete és a hivatása.Mindamellett,megtudhatod,hogy jelenleg milyen  pszichiátriai betegséged lehet.Fontos,mert az öndiagnózis felörölheti az idegeket,bizonytalanságban tart.Nagyon nehéz,és nem egyedi eset sajnos,hogy a családtagokkal ,barátokkal nagyon nehéz,vagy egyáltalán nem lehet arról  beszélni,hogy min mégy keresztül,mennyire nehéz most neked,pedig a támogató családi háttér nagyon fontos lenne.

  Addig is ,itt az oldalon is nagyon sok hasznos információt találsz.Rendszeresen leírjuk a saját tapasztalatainkat,állapotunkat ,beszélgetünk segítjük egymást ahogy tudjuk..

  Ha bármi egyéb kérdésed van nyugodtan írj a topicokba is,mert valaki biztosan tud  segíteni vagy tájékoztatni .

  Rendben?

   

Írj megjegyzést