Még ennyi sem…

Szóval még ennyi sem jut nekem. 1974 (NSZK) óta minden futball-vb-t (és Eb-t)  néztem, hol többé, hol kevésbé. Arról nem áll szándékomban vitát nyitni, hogy miért szeretem, egyáltalán, miért érdekel, szeretem, és kész. Ez lesz az első, hogy nem tudom majd nézni. Lehetne, mondjuk, kocsmában, de oda nem mehetek, egyrészt mert már nincs „ismerős” hely, másrészt anyám megbosszulná, ha piásan jönnék egyszer is haza. Nem részegen, csak piásan. Itt meg nem tudom nézni, mert az ő szobájukban van, és anyám diszponálja a tévét. Ha mégis kiutal apámnak néhány meccset, akkor meg a hülye, demens, gusztustalan, undorító, gonosz, rosszindulatú vénemberrel kellene néznem, ráadásul ahol viszonylag kényelmesen ülve még látnám a képernyőt, onnan nézve tíz perc alatt megfájdul a nyakam. Lehetne nézni gépről, ha… nem stick-ről menne a netem (kb. egy félidő, és vége a hónapnak), meg lenne tv-kártyám (ami ugyan beszerezhető, csak nem tom belerakni a gépbe úgysem). Még ez a kevés kis nyavalyás szórakozás sem jut nekem. Nagyon haragszom a világra…

Szerző:

Belépett: 1 nap

Kleó

Blog kommentek: 14835Blog bejegyzések: 69Regisztráció: 29-12-2012

35 gondolat erről: “Még ennyi sem…”

 1. Köcce, de tv-készülékem, az van. De csak náluk van kábel, meg IP-box, egyes csatlakozással, habár mind1, mert akkor sem lehetne átvezetni egy kábelt a szobákon át, nem engednék, mert az meg balesetveszélyes. Keserves az én sorsom, nagyon keserves… Most tényleg rettentően sajnálom magam, hogy még ez sem jut stb. elölről az egész.

 2. Idézet tőle: Kleó

  Köcce, de tv-készülékem, az van. De csak náluk van kábel, meg IP-box, egyes csatlakozással, habár mind1, mert akkor sem lehetne átvezetni egy kábelt a szobákon át, nem engednék, mert az meg balesetveszélyes. Keserves az én sorsom, nagyon keserves… Most tényleg rettentően sajnálom magam, hogy még ez sem jut stb. elölről az egész.

  Ó, a fenébe. 🙁

  Bezzeg régen átmehettél volna a szomszédba tévét nézni. Biztos jobb is volt együtt nézni a tévét. 

   

 3. TV kártya nem kell. Neten simán megy a az m4, nekem sincs TV-m, de a Forma1 meg a foci azért így is megoldható gépről. Arra sajnos nincs ötletem, hogy hogyan lehetne megemelni az adatlimitedet 🙁 esetleg a netes fogadóirodáknál kell megnézni, hátha ott annyira tömörítve adják, hogy nem húzza le nagyon az adatforgalmat. 

 4. szívás 🙁

  nem tudom, helyileg merre vagy, de rengeteg helyen lesz óriáskivetítős meccsnézés országszerte. gyakorlatilag lépni sem fog tudni az ember anélkül, hogy bele ne botoljon egy ilyenbe. akik nem szeretik a focit, azok lesznek most inkább bajban ebben az egy hónapban.

  ha meg nagyon vidék, akkor marad a kocsma. sz@rni az öregekre, ennyi jár neked is.

  vagy… kell szervezni búrás meccsnézéseket. 😉

 5. Köcce. Ez Pest közepe, de ha én elmegyek valahova, az bizony piálással jár… Abból meg baj lesz itthon. Amellett állni nem bírok, a tömeget utálom, úgyhogy csak kocsma, de az meg megint piálás, ami – kutyáa kifejezéssel – kizárással jár.

 6. tudom, hogy a kényszerű együttélésnek megvannak a kínzóan szigorú szabályai, de… arra akartam célozni, hogy néha kénytelen vagy ráállni a magad kis sarkaira.

  bár a mértéktelen piálással nem feltétlenül értek egyet, de megítélni nem akarlak miatta.

  meg egy kis hangulatfokozás meccsnézés közben amúgy sem árt. 🙂

 7. Ez pont az az egy dolog, amiben nem lehet. Képes szó szerint is kizárni… Elég neki egy sör a leheletből. Amúgy meg nem kell totál részegnek lennem, hogy a kötözködős-agresszív lényem felülkerekedjen. Apai nagyanyámnak (aki zugivó volt) mondom anno: – Adjál már nekem is egy pohár!!! bort. – Nem, mert agresszív leszel! – Egy pohár bortól, hülye vagy te! – Látod, milyen agresszív vagy máris! (Nem adott.)

 8. Idézet tőle: Kleó

  Amúgy meg nem kell totál részegnek lennem, hogy a kötözködős-agresszív lényem felülkerekedjen. Apai nagyanyámnak (aki zugivó volt) mondom anno: – Adjál már nekem is egy pohár!!! bort. – Nem, mert agresszív leszel! – Egy pohár bortól, hülye vagy te! – Látod, milyen agresszív vagy máris! (Nem adott.)

  laughlaughlaugh na! legalább ma is röhögtem egy jót!

 9. Basszus, nem bírta betölteni… Maradt a hülye OCD-s vénember. De ez az esti meccsekre nem megoldás. 1.) Mert anyám szerint túl későn van vége. 2.) Ütközik az eleje anyám kedvenc beszélgetős-vitaműsorával. Elyeneket néz folyton, meg híradót napi ötször.

 10. Idézet tőle: Kleó

  Basszus, nem bírta betölteni… Maradt a hülye OCD-s vénember. De ez az esti meccsekre nem megoldás. 1.) Mert anyám szerint túl későn van vége. 2.) Ütközik az eleje anyám kedvenc beszélgetős-vitaműsorával. Elyeneket néz folyton, meg híradót napi ötször.

  Ó jaj. 🙁

   

 11. Idézet tőle: Kleó

  Az semmi, de még le is buktam. Eddig mindig arra hivatkoztam, hogy nem igazodok ki anyám gépén. De holnap újra megpróbálkozom, mert kiléptem az m4-ből, és még mindig töltött. 

  Ja, hogy meg szoktad lovasítani, amikor alszik? 🙂 

 12. Idézet tőle: murray head
  Idézet tőle: Kleó

  Az semmi, de még le is buktam. Eddig mindig arra hivatkoztam, hogy nem igazodok ki anyám gépén. De holnap újra megpróbálkozom, mert kiléptem az m4-ből, és még mindig töltött. 

  Ja, hogy meg szoktad lovasítani, amikor alszik? 🙂 

  Nem, hanem „nem tudok neki segíteni”. Mert akkor folyton bacctatna, hogy ezt meg azt csináljam/keressem meg, de nem hajlandó odafigyelni, így ugyanazt 40x is nekem kéne.

 13. Car laptop tényleg nem tudja betölteni ezt a nyavalyás közvetítést. Ezeknél meg tv-t nézni sokkal rosszabb, mint a pszichiátrián, ott olykor valaki elmegy előtte, de itt… anyám nyüzsög, aztán olykor a hatalmas s.ggével kitakarja az egész képernyőt, és végig ott OCD-zik mellettem a hülye. Keserves.

 14. Köszi, sajnos nem, tv-m, az van, csak a kábelcsatlakozás megoldhatatlan.

  Nem vagyok szárazalkesz. Absztinens sem (voltam az is), csak olyan, mint a kórházban a dohányzás. Egyszerűen nincs módom rá…
  „Alkohol okozta dependencia – szindróma.” Szoktam volt a többieknek mondani a kocsmában, hogy „ti csak úgy összevissza isztok, NEKEM papírom van róla!”

 15. Idézet tőle: Kleó

  Köszi, sajnos nem, tv-m, az van, csak a kábelcsatlakozás megoldhatatlan.

  Nem vagyok szárazalkesz. Absztinens sem (voltam az is), csak olyan, mint a kórházban a dohányzás. Egyszerűen nincs módom rá…
  „Alkohol okozta dependencia – szindróma.” Szoktam volt a többieknek mondani a kocsmában, hogy „ti csak úgy összevissza isztok, NEKEM papírom van róla!”

  Értem.

  Remélem vmi megoldást azért találsz majd a meccsnézésre. Kifogytam az ötletekből.

 16. Nem ismétlik máskor? (bocs, ha hülye a kérdés, èn alig tv-zek)

  Kár hogy nincs vmi szomszéd, akire rá tudnál wifivel csatlakozni.

  Nincs olyan, akinek ha fizetnél valamennyit megadná a jelszót? 

  Nincs vmi olyan díjcsomag, ami olcsó (itt pl a tv-re szinte ugyanannyi lenne a díj,  mintha netet is adnak)

  Nem lehet vmi módon a másik tv-re a kábelt rákötni? 

 17. Hogy azt a muzsik-b.szott qrvanyját! Ezekkel megnyeretik a vb-t otthon, úgy híjják, sportdiplomácia. Mint ’78-ban Argentínában az argentinokkal. (Aztán ’82-ben Spanyolban tényleg ők voltak a legjobbak, de akkor európai csapat kellett nyerje: a digók.)
  Még egy kicsit bízom a dél-amerikaiakban… Aztán már nézni sem érdemes 🙁

Írj megjegyzést