már nehezen bírom

 Sziasztok,

 

már nehezen bírom, mert újra elkezdtem tépkedni ahajam..én basztam el..abbahagytam a fevarint, magamtól orvosomnak is hazudtam, azt mondtam szedem, aztán kb 2 hete elkezdtem szedni újra, hogy tutira ne tépkedjem a hajam.- 8tudnotok kell csak tavasszal tépkedem, nyáron, összel télen nem , és azért kezdtem el szedni hogy tavaszra hasson)

de elszúrtam.  jönnek a mellékhatások. először nem tudtam aludni, aztán szájszárazság, folyamatosn iszom a vizet, állandóan mosdóba járok, és akezdeti vsszaesés is jelentkezik hogy tépkedem a hajam. de még nem látszik  még..még…még a kurva életbe miért velem történik mindez??? és még izzadok is rohaddtul a fevarin miatt, annyira melegem van hogy beütem az előbb hideg vízbe a kádba, annyira jólesett, de megint melegem van, és nem bírom….

nem bírom a parókát, munkahelyre meg nem akarok bemenni a hajammal, mert szép és nem látszik MÉG   de ha folytatom látszódni fog.   és nézem a tévét és kényszert érzek hogy tépjem…  már mindet kióróbáltam, kesztyű, sapka, kendő, de mindig be tudok nyúlni a kendő alaá és kesztyűvel is tudom tépni, egyedüli megoldás motoros bukósiak viselése lenne itthon de komolyan…. vagy mindkét kezem levágása, de ez vicc persze.

Tudom, mindenkinek megvan a maga baja, de tudjátok mennyire kurva szar érzés nekem hogy parókában kell járnom és hosszú hajam soha nem volt soha, de soha és 33 éves vagyok és most bőgök… tudom, bárcsak ennyi lenne a bajom… hiszen van fedél a fejem felett és van munkahelyem. de jó így ezt így kiírni.  káromkodnék, nem baj??,

hogy az  rohadt kurva élet bassza meg hogy miért csinálja ezt az emberekkel, és nemcsak velem, veletek is ez a kibaszott élet????  miért, miért, miért???, mit csesztünk el, ha volt előző élet, mit kell bűnhödnünk???  mi a faszt rontottam el????

ez egy betegség és nem tudom leállítani… beszedem az összes rivotrlomat és ráiszom hubertust esküszöm.. vagy kitépem az összes hajam most, ma este, hogy fájjon már, mert a rohadt kurva életbe nem fáj, hanem jó érzés, most is bzsereg a fejbőröm, akarja hogy tépjem, de most írok, most nem tépem, de érzem a kényszert bassza meg…. mikor múlik ez el? mikor hat a fevarin?  mikor tudok normálisan aludni???  mikor nem izzadok már este 11-kor?????  van valami bor itthon….apám alkoholista… talán jobb lenne.. de akkor nem tudnék dolgozni…. vehetnék többfajta parókát olcsón, de félek az emberektől, hogy mit szólnak ha havonta más parókában megyek be???? mert már 1 éve ugyanazt hordom, igaz mindig mosom, stb, meg mindig ugyanazt vettem, meg a főnökömnek el is mondtam a betegségemet, tök rendes volt, azt mondta úgy jössz be ahogy akarsz.  merjek lépni????

egy hosszú barna paróka jó lenne….

 

Merjek??? MERJEK ???? SEGÍTSETEK!!! merjek vagy ne vagy tépjem  vagy és ne foglalkozzak más emberekkel??? MERJEK VAGY NE MERJEK???  bőgök…rohadtul bőgök majd még írok már nem látom a betűket…..

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

7 gondolat erről: “már nehezen bírom”

 1. rhiannon-roxána

  Tudom, hogy kívülállóként marha könnyű „okosnak” lenni, de 

  a) Miért lenne baj, ha más parókát hordanál akár naponta, hetente, havonta? Ki nem sz.rja le, hogy ki mit gondol? Én ismeretem egy lányt, akinek foltokban kihullott a haja és mindig kendőben járt.

  b) Mire írtad azt, hogy „merjek vagy ne”?

 2. Magamba Zárva

  Szia! Ezt nem értem! Kitépett haj,paróka,”gyógyszer”,szenvedés? Miért nem borotválod le? Kíváncsi lennék hogy mit szólna az elméd ahhoz ha adsz neki egy mentális sakk-matt-ot! Hetekig hiába tépkednéd! 

 3. Szia Magamba Zárva!

   

  igazad lehet, de nem merem, ehhez túl gyenge vagyok, hogy néznék ki? már volt hogy levágattam nagyon rövidre és nem is tudtam tépni, de amint hosszabb lesz, tudom tépni.  a paróka abban hogy hogy a apróka alá valahogy nem nyúlok be és nem tépem. 

  meg ha szedem a gyógyszert, nem tépem, csak hát nemrég kezdtem újra szedni és mire az hat…. több hét…kivárom amíg hat mert még csak én látom a kicsi foltot, a mellékhatások enyhültek egy kicsit.. nagyon kicsit.  meg félek a barátom mit szólna??,

  a volt férjem elhagyott, igaz nem meiatt, de mi lesz ha elhagy a mostani párom emiatt??, van egy 9 éves fiam..igen a ttól is félek hogy elhagy…jó, bztos nem meiatt fog elhagyni ha majd elhagy, de egy kicsit bennem van a félsz… ehhez gyenge vagyok.

   

  hátha hat a gyógyszer, ha nem levágatom nagyon rövidre addig még várok.

 4. Akbar, és Holdfény, nagyon köszönöm és igazad van, Akbar!

   

  le kell vágatnom rövidre, hiszen akkor nem tépem, és mire megnő addigra hat a gyógyszer…. most már csak keresnem kell egy fodrászt, akinek megint el kell mondanom a problémámat de meg kell csinálnom..majd jelentkezem a héten megteszem..erősnek kell lennem és meg kell tennem legkésőbb jövő héten csak időhiány miatt.

   

  jelentkezem, hogy mi történt!

 5. A kényszeres hajtépést gyönyörűen kordában lehet tartani gyógyszerrel.S az mekkora dolog,hogy csak tavasszal jön elő.Bár a fevarin elég régi gyógyszer,nagyon jó kényszerre,csak a mellékhatásokat kell kibírni,de idővel azok csillapodnak.

  Tehát tessék szedni a gyógyszert,s az orvosnak őszintén elmondani,ha gondod van vele.

  Én rengeteg tippet kaptam anno a kényszeres bőrkaparásomra,barátok,stb.Ja,meg hogy akaraterővel ellen lehet állni.A fenét!

  S nálam,ha fáradtabb voltam mégerősebben előjött a késztetés.Utána meg ,mikor megláttam,mit műveltem,az utcára nem mertem kimenni.

  Szóval az egyik dolog hozza a másikat.

Írj megjegyzést