már megint rosszabbul

Sziasztok!

 

 

Már megint rosszabbul vagyok, és társult hozzá egy durva hasmenés is…én ezt nem értem. 3 hete kezdtem el szedni a fevarint,  betegtájékoztatóban benne van hogy több hét mire hat, de ennyire??

merthogy tépkedem a hajam.  és remegek, és bár tudok aludni de sokkal fáradtabb vagyok és álmosabb mint mikor nem tudtam. 

ezek is lehetnek mellékhatások, de a hasmenés miatt is aludhatok, nem tudom. .

És nincs kedvem semmihez, cak feküdni, aludni, ja és tépni a hajam. ahhoz volna kedvem. de azt nem szabad.  és hétvégén jön a párom anyukája, majd főznöm kell és vinni őt ide oda jesszus…. ő nem érti meg a betegségemet, szerinte akarattal le lehetne szokni. Mások olyan könnyen beszélnek/ méghogy akarattal!

Ja, meg azt mondja térjek meg különben nem jutok a mennyországba, ezt a páromnak is mondogatja. Mondtm neki, katolikus vagyok, nincs hová megtérnem….. vmi szekta bekebelezte.. na mindegy, majd a párom segít főzni.

mit javasoltok? javasoltátok hogy vágasam kopaszra nagyon rövidre, amig jön a fevarin hatása. Ne haragudjatok, nem megy. Igazatok van, ez lenne a megoldás, de nem megy.

Most jól leszóltok hogy gyenge vagyok…. igen, az vagyok..gyenge és nyomorult…. most már sírok is…. egy bukósisak kéne, felpróbálom a gyerekét hátha jó rám, akor itthon nem tudnék a hajamhoz nyúlini.

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

5 gondolat erről: “már megint rosszabbul”

 1. hát ezt a biciklis bukósisakot nem tudom feltennia fejemre… hiába gyereknek való, leglább röhögtem magammon egy kicsit ahogy próbálgattam amúgy nem lenne rossz lehet elmegyek veszek egyet ha elmúlik a hasmenés… majd jólkiröhögöm magam,,, vagy megmondanám a biciklis üzletben azért kell mert tépem ahajam…

   

  egyszer úgy megcsinálnám, hogy az utcán, metrón, csak úgy levenném a parókámat… mekkora lenne már.. tök jó lenne utána a kedvem… de nem merem..hogy néznének az emberek belegondoltatok? vicces lenne.. még próbálkozom a bukósisakkal…

 2. rhiannon-roxána

  Ugyan már, miért lennél gyenge? Én nem tartalak annak. Persze saját magamat igen. 🙂

  Szóval ez egy betegség. Sokat gondolkoztam és hát igen. Vannak fizikai betegségek, azok is nagyon rosszak tudnak lenni. Nekünk meg lelki betegségünk van. És vannak, akiknek egyik sincs és vannak, akiknek mindkettő. Ki érti ezt? 

  Sajnálom, hogy tépkeded a hajad. Reménykedjünk benne, hogy jobban leszel. Mit gondolsz, csinálnál egy képet a saját hajadról? Mert gondolom a fényképen a parókában vagy. (?) Hátha segít. 

 3. Dehogy vagy gyenge! A hajtépkedés egy komoly szorongásos betegség, a legtöbbször gyógyszer+terápia kombóval gyógyítják, és idő kell hozzá, míg kijössz belőle. Te már küzdesz és úton vagy — nem várhat el senki tőled ennél többet. 

  Egyszer nekem azt mondta egy terapeuta, hogy „te tudod, hogy miért teszed ezt magaddal”. Ezzel az egy mondattal többet segített, mint az egész több éves terápiával. Valamiért kínzod magad, kínozni akarod magad, ez talán valami menedék, mint másoknak a vagdosás. Van benned valami rossz feszültség, amit le kell vezetni. Nyilván az a legjobb, ha ezt a rossz feszültséget fel tudod oldani — gyógyszerrel, terápiával –, de amíg nem megy, addig megpróbálhatsz esetleg másféle levezetési módszerekkel kísérletezni. Amikor jön a késztetés a hajtépésre, van bármi más, ami meg tud nyugtatni? 

   

 4. Kedves Eszter!

   

   

  nagyon köszönöm a kedvességed… most talán picit jobban vagyok, de ez hullámzó, a gyógyszer mellékhatásaira fogom

  Hát a zene megnyugtat, de a hajtépkedés helyett gazából sajnos nem nyugtat meg semmi, csak ha lefoglalom a kezem. hajpánt, fejkendő, kesztyű nem hatásos, próbáltam. A fiam bukósisakja na az bejött, az alá nem tudok nyúlni, Szedem tovább a fevarint meg a rivotrilt, holnap meg megyek egy ingyenes koncertre, mert a zene mindig feltölt!

  Nagyon sok szeretettel, 

  Vica

Írj megjegyzést