már megint rossz hírek

Sziasztok!

 

már régen nem írtam, sok minden történt velem főleg jó, de most megint rossz is….

Már levettem a aparókát és nem tépem a hakam..annyira.. csakúgy kb 10 szála van naponta, ami azért bőven kevesebb, de már fésülketnem kell hogy ne látszódjon és lelakkoznom.  de még jó.

Másik, találtam egy jobb munkát, felmondtam a régin, pénteken (tegnap) voltam utoljára. Csakgogy a csapat és a kollégáim akik 4 év alatt a barátaim lettek nagyon hiányoznak.

és 3 napja megint nem tudok aludni, hajnali 2 órától..  kezdek medijedni, megőrülni. mi lesz ha nem tudok teljesíteni az új munkahelyemen? nov.7.-én kezdek addig szabin vagyok.

 

pedig elkezdtem járni egy olcsó tornára, ami baromira jólesik, izomlázam van de (hajaj nagyon)  és be van állítva a Dudolet, napi 120 mg , kétfelé osztva, és este 2 mg rivotril, a gyógyszert reggel és délben szedem a rivotrilt csak este.

Már megnt mi a francért nem alszom?

A torna miatt mert felporget? este van negyed 7-től negyed 8-ig, kedden és csötörtökön. Vagy azért mert izgulok az új munkahely miatt? vagy azért mert a fiam, aki csak 4.-es osztályos hármasokat hozhaza a suliból? mi lesz belőle így?  (legalább nem kell fizetnem az egyetemet vagy a főiskolát)

 

most mit csináljak: ? 

megyek le anyumhoz Balatonra a fiammal, ott meg nem tudok netezni éjszaka. csak zenét hallgatni vagy olvasni. vagy sétálni éjszaka, de ott egy lélek sincs, félnék ott sétálni.

 

 vagy vegyek be több rvotrilt? valeriana, jó éjszaát nyugtató tea semmit nem ér.

 

ja és kijütt még egy dolog ami nagyon aggaszt: vásárlási láz. veszek könyveket meg ruhákat, és már lementem -50.000 ft-ba… már nincs pénze, barátomtól kérek, természetesen ad, nem is kölcsönbe. de régen nem költöttemennyit.

 

jó a ruhák megérték, mert 1 ruha, 3 felső, 1 kardigán, 1 vatag szép téli szoknya klt összesen 18000 ft-ba.

 

de elmegy a pénz ilyenekre hogy : cigi, mandarin a fimanak és banán, káposzta, paradicsom, sütőtüök, szilva, cukormentes kekszek, jó ezek el is fogynak meg persze főtt étel. én már cukros üdítőt nem is szom, sma citromos vizet szom, nagyon finom. 

 

de mit csináljak Balatonon: ? nem tévézhetek, mert felébred a fiam, esetleg olvasás, zenehallgatás marad, a laptop anyumnál van, éjszaka nem fogom felzörgetni hogy adja oda.

 

lemennék cigizni a földszinten át a kertbe, de lenet meg a nevelőapám alszik, aki morog, hogy minek zörgök. igen fent alszik anyum, lent a nevelőapám mert nem nagyon bírják egymást, anyum mégse akar válni, mert akkor ez lenne a 3. tönkrement házassága.

 

és ez egy kisváros ahol ő tanárnő, és fél, hoy kibeszélnék a háta mögött, maiért harmadszorra is elválik.  én mondtam neki, szarja le, de ő nem tudja nem az a atípus.

 

szóval hogy aludjak és hogy fogjam meg a pénzt és mit csináljak a fiammal? rendesen tanulok vele minden nap.

 

vegyek be több rivotrilt??? 

 

segítsetek mert félek utáom ezt a nem alvást, gyűlölöm!

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

6 gondolat erről: “már megint rossz hírek”

 1. Szia,

  csak egy laikus észrevétel: ahogy elolvastam a bejegyzésedet, nekem az jött le, hogy te mindennel foglalkozol és mindenre gondolsz egyszerre. A gyerek jövőjére, a tornára, a Balcsira, az éjszakára, a pénzre, a hajadra, az új munkára…. Ha ennyi minden nem hagy téged nyugodni, akkor nem is olyan nagy csoda talán, ha nem alszol. 

 2. Szia Vica!

  Szuper, és gratulálok, hogy ilyen szépen haladsz a hajtépkedésben! Legyél büszke magadra!

  A pénzzel kapcsolatban: amiket írtál, nekem nem tűnik felesleges vagy abszurd kiadásnak. Érdemes csinálni egy havi költségvetést, hogy mi mennyi, és abba tegyél bele egy kis vigasztaló pénzt is — amit kifejezetten akkor költesz el, amikor „valamit nagyon vennél”. De ez legyen mondjuk max. 15 ezer forint egy hónapban. A többit pedig költsd a költségvetés szerint. Így nem kell aggódnod, rágódnod rajta, hogy impulzívan költesz-e pénzt.

  A régi munkatársaiddal tudod tartani a kapcsolatot, tehát nem érdemes ezen aggódni — csak rajtatok múlik. Az normális, ha izgulsz egy kicsit egy új munkahely előtt. 

  Azt nem értem, miért izgulsz azon, hogy mondjuk a nevelőapád zavarod, ha kimész cigizni, viszont a cigizés rosszat tesz az elalvásnak, alvás helyett se igazán válik be. Én is cigizek, és sokszor nem tudok elaludni, ismerem ezt a helyzetet. 

  Megpróbálhatsz légzőgyakorlatokat vagy mindfulness meditációt. Letölthetsz meditációs szöveget/zenét a telefonodra, és hallgathatod az ágyban. 

 3. Valszeg alapból van egy izgága természeted,no,ezt nem bántásként mondom.Nem alszik meg a tej a szádban,s mindig pörögsz agyban is.Ehhez rádobni 120 mg cymbaltát,hát,én nem csodálkozom ,hogy nem alszol,s méginkább pörögsz.

 4.  

  Lehet,hogy az új munkahely -en rágódsz,s csak ezért nem alszol.Ne vegyél be több rivo-t,így is elég sok a 2 mg.Bízzunk benne,hogy rendeződik az alvásod,nehogy a végén egy kis antipszicho-val is megspékelje a doki a kombót.Nálam így volt.Cymbalta,alvás semmi,30 mg-nál sem,rivo emelés,valamennyi alvás,qwentiax kiegészítés…alvás.Mikor visszaálltam a régi triciklikusra,mellyel jól aludtam,igaz,csak néztem ki a fejemből,nem tudtam letenni az antipszicho-t.Nálad természetesen nem így lesz.

 5. Szia Vica:)

  Szerintem ne foglalkozz az önjutalmazással. Megérdemled! Nem nagyon látok felesleges dolgokat, hogy arra költenél. Ennyi öröm kell. Csináld azt magadban, hogyha nem tépkeded a hajad mondjuk egy hétig, akkor veszel magadnak valami apróságot, könyvet, sálat, ékszert stb.

  Szerintem is a cymbalta pörget, ráadásul az új munkahely miatt fel is vagy bolydulva, van egy természetes izgalom benned, ez sem hagy aludni. Nem tudsz futni egy nagyot délután, jól lefárasztani magad? Esetleg egy jó könyv mellett egy pohár bort elkortyolgatni? Vagy zenéket letölteni a telefonodra, és fülessel hallgatni este az ágyban? Telefonodon nincs adatforgalom? Egy kicsit internetezhetsz akkor.

   

   

Írj megjegyzést