már megint a nem alvás

Sziasztok, 

 

ma már megint nem tudok aludni.

voltam doktornőnél, orbánfüvet tartalamzó szereket nem ehetek/ihatok. viszont kpróbáluk egy új gyógyszert fevarin helyett a Dudoletet, persze csak fokozatosan bevezetve.

ráadásul ideges is vagyok,  mert képzeljétek hétvégén véletlenül összetört egy tányér, aminek egy kis darabkáját vasárnap találtam meg, megszúrta jobb középső ujjam de nem vérzett komolyan. pár óra múlva rtóra bedagadt, nem is tudtam mozgatni, anyósjejöltem erősködött, menjünk el a balesetire. Párommal elmentünk még aznap-de jól tettük- végeredmény: még vasárnap este 1 órás műtét altatásban, mert kezdett a kezem felé elgertőzödni. most gpszben vagyok, de még a varratok bent vannak ma megyek még csak sebkezelésre, a gpszet még visszateszik.

vagyis nincs munka jobb esetben pár hétg,a táppénz semmi, még nem tudom hogy jövünk ki, és itthon vagyok tehát jobban tudom tépni a hajam a szabad kezemmel… hajnali kettőtöl nem megy az alvás  megőrülök…

ja egykis bolondság blogbejegyzésemet olvassátok el légyszi van e kedvetek személyesen dumcsizni. elfáradt a bal kezem, így befejezem.

Írjatok!!!!

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

6 gondolat erről: “már megint a nem alvás”

 1. Idézet tőle: házikuszmacskusz

  Jobbulást!

  Mi az a Dudolet? Rákerestem, de semmi ilyesmit nem találtam. Mire való? Jó tudom, hogy hajtépésre és nam alvásra írták, de SSRI? vagy mi?

   

  Helyesen: Dulodet

  Olyan, mint a Dulsevia, vagy Cymbalta, csak olcsóbb. Ugyanaz a hatóanyag.

  Antidepi. Én is ezt szedem.

 2. Idézet tőle: Feeling

  Jobbulást! Van biztosításod? Csak azért kérdezem mert nekem volt egy balesetem és csak hetekkel később jutott eszembe, hogy jár erre pénz….

   

  szia!

   

  hú van és te juttatad eszembe! most már késó? megyek holnap otp-be azonnal! 

  elég a zárójelentés?? lesz mit intéznem akkor… de köszi!

Írj megjegyzést