majd’ szétszakad a Búrám

Nehéz dolog betegnek lenni.

Nagyon nehéz dolog betegként élni úgy, hogy a valós állapotodról körülötted senki sem akar, senki sem képes igazán tudomást venni. Még Te magad sem.

Nehéz egyedül, kiszolgáltatottan, emberek közt is folyton magányosan.

Van ez az oldal, ahova bármikor jöhetünk, ahol mindig tárt karokkal fogadnak, ahol nem létezik a szégyen, nem létezik a kirekesztés fogalma. Ahol mindenki rögtön érti a sóhajod, ahol mindig akad segítő szándék, egy-két kedves biztató szó…

Jó itt lenni.

Mégis, olyan kegyetlen világ ez.

Rossz látni, hogy értékes emberek hogyan vívnak szélmalomharcot a saját démonjaikkal, és hogyan bukunk el ebben a végeláthatatlan küzdelemben nap mint nap. Újra meg újra.

Rossz érezni a kínzó fájdalmat, örlő bizonytalanságot, pusztító félelmet, a káoszt.

Rossz megérteni, hogy nincs remény.

Vajon létezik élet a halál előtt?

Szerző:

Belépett: 1 hónap

szabadesés

Blog kommentek: 2697Blog bejegyzések: 36Regisztráció: 17-01-2018

10 gondolat erről: “majd’ szétszakad a Búrám”

 1. meg kell mondanom, hogy roboman, sweet harmony, ovisista, 4dim, akbar, szonyecska, toth, nagyon kedvesek veled … kleo nálam beazonosíthatatlan. a többi az egy szeméyl aki nem orvoshoz jár és semmilyen gyógyszer nem szed, sok nickkel van itt 2015 óta. ő itt magában szokott beszélgetni. persze januártól megfigyeltem vannak újjak, azok számomra egy csoport. a búra forum mente más szokot lenni, csak most babarczy eszter egy mese világban él. sokan elmentek innen, sokakat sikerült elüldöznie. értelemszerüen a januári csoportnak mondanám, mert nem érti hogy miért nem jönnek ide újak csak önök is offolni, hisz önök a gyurcsanyferencfb-ről jöttek ide át és nem értik hogy azért nincsenek itt sokan mert 2015től hamis hozzászólások vannak amik lényegtelenek és senki nem akar ide csatlakozni a szarhoz. de látom önöknek is sikerült szart csinálni eddig. csak én nem olvasom a megőrült kábítószeres illetőt akit önök oly kedvesnek tartanak. csak nem ilyenek a beteg emberek. ez 1 ember és a radiozhban az ismerősei. engem nagyon zavar hogy egy kábítószeres csoport zaklatja a bura oldalán lévő embereket és üldözi el innen a valódiakat. az indeyforumon is üldözi babarczyesztert és ott is magával szokott beszélgetni.

  Szerintem is kegyetlen ez a világ. Szerintem itt lehet nyiltan beszélni, nem kell átverni senkit.

   

 2. a világ attól igazán veszélyes hely – és ugyanakkor rettentően izgalmas is -, hogy a minket ért külső ingerek többségét rendre át kell értékelnünk ahhoz, hogy a saját rendszerünkbe illeszthetőek legyenek.

  egy „egészséges” ember kellő fenntartással kezel minden új bejövő jelet, és egy jól kialakult értékrend szerint csoportosítja a jó és rossz dolgok közé.

  sajnos egyre többen akadnak olyanok köztünk, akik erre nem képesek, mégis „normálisnak” vannak maszkírozva, rendelkeznek választójoggal, sőt időnként még fegyverviselési engedéllyel is.

  ha elég határozottan képviseled a saját elveidet, még ha azok hamisak vagy értelmetlenek is, előbb-utóbb találsz olyanokat, akik ezekkel az elvekkel maradéktalanul tudnak azonosulni.

  hatékony marketing kérdése az egész.

 3. Idézet tőle: palack

  meg kell mondanom, hogy roboman, sweet harmony, ovisista, 4dim, akbar, szonyecska, toth, nagyon kedvesek veled … kleo nálam beazonosíthatatlan. a többi az egy szeméyl aki nem orvoshoz jár és semmilyen gyógyszer nem szed, sok nickkel van itt 2015 óta. ő itt magában szokott beszélgetni. persze januártól megfigyeltem vannak újjak, azok számomra egy csoport. a búra forum mente más szokot lenni, csak most babarczy eszter egy mese világban él. sokan elmentek innen, sokakat sikerült elüldöznie. értelemszerüen a januári csoportnak mondanám, mert nem érti hogy miért nem jönnek ide újak csak önök is offolni, hisz önök a gyurcsanyferencfb-ről jöttek ide át és nem értik hogy azért nincsenek itt sokan mert 2015től hamis hozzászólások vannak amik lényegtelenek és senki nem akar ide csatlakozni a szarhoz. de látom önöknek is sikerült szart csinálni eddig. csak én nem olvasom a megőrült kábítószeres illetőt akit önök oly kedvesnek tartanak. csak nem ilyenek a beteg emberek. ez 1 ember és a radiozhban az ismerősei. engem nagyon zavar hogy egy kábítószeres csoport zaklatja a bura oldalán lévő embereket és üldözi el innen a valódiakat. az indeyforumon is üldözi babarczyesztert és ott is magával szokott beszélgetni.

  Szerintem is kegyetlen ez a világ. Szerintem itt lehet nyiltan beszélni, nem kell átverni senkit.

   

  Ez van amikor valaki antipszichotikumra iszik! Mármint te,kedves p.

  Ilyenkor jönnek fel böfögés-röfögés szerűen a borgőzös képek,és a múlt kedves-elegye egy idegenek számára talán még hihető formában,de vannak akik már unják ezt. 

  Én is utálom a burát,hogy nem maradt más,hogy ide jutottam,mégis itt vagyok.Utálom magam,mégis élek.De hogy visszatérően kell szidnod boldog-boldogtalant ,létezőt,és az elmédben létezőt ebben a stílustalan kiartikulált alkoholmámoros állapotodban,az végtelenül lesajnálandó.Ok. nem tetszik a rendszer.Ezen túllépve,mit alkottál ma?Mármint szerinted mi a  megoldás?

 4. Idézet tőle: Tündėr

  Végtelenül demoralizalo ez a szajkarate

   En elképzelni nem tudom mi történhetett köztetek a múltban, őszintén le is szarom  de ezzel jo lenne felhagyni.. 

  Én élőben is ugyanilyen vagyok,kikérem magamnak a szájkarate jelzőt.Semmi nem történt köztünk a közelmúltban, több száz kilométerre lakik tőlem az ájtatos manó úr.,elvileg a nevét tudom,és hogy mindenhonnan menekül ami a valóságra emlékezteti.Ha jobban utánaolvastál volna az írásainak akkor kiderül,hogy azok a drogosok akiket néha ideképzel,azok az ő pajtásai,csak kínos neki ezt bevallani.Még egy képet sem tesz ki magáról,se nem vállalja magát,szerintem ez illene,ha már  sokadjára finoman szólva is leugatja  mások fejét.Nem véletlenül lett zárolva szerintem.És az,hogy valaki kap egy lehetőséget,és (vissza)él vele, az meg jellemhiba,az nem mentális probléma.

 5. Bocs, retek hangulatban vagyok ma, nem rad haragudtam, latom hogy intelligensen kezeled ezt az ügyet .. Csak meguntam hogy úton-útfélen mocskolodik, hülyeségeket beszél… Neki kellett volna cimeznem a mondanivalomat egyes-egyedul…

  Nehari 🙁

 6. Idézet tőle: Tribute78

  És az,hogy valaki kap egy lehetőséget,és (vissza)él vele, az meg jellemhiba,az nem mentális probléma.

  Szeretem az ilyen józan mondatokat. Megvilágító erejűek. Mármint (számomra) tényleg.

  Szabadesés, együtt érzek veled. A „valóságban”, azt hiszem, a páromat leszámítva senkinek még csak gőze sincs arról, hogy nekem mi bajom van, vagy hogy van egyáltalán bármilyen problémám. És ez nehéz. Rohadt nehéz, hogy ekkora hasadék van a két életem között.

  Arról nem is beszélve, hogy itt meg, a búrán tök jól érzem magamat, de maga a honlap meg rohadtul addiktív hatást gyakorol rám. Hiába, nehéz leszakadni az érzésről, hogy valahol nem kell szégyellnem egyetlen gondolatomat sem. Párom már féltékeny is az itteni közösségre, már napi szinten tesz valami megjegyzést arra, hogy már megint itt vagyok… nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Mert tényleg rohadt sok időmet baszom el itt, de (szerintem) nem hiába.

Írj megjegyzést