mai gondolatok

ma felhívott Casanova. természetesen a szokásos forgatókönyv, nem hoztuk fel, hogy milyen egy mocsok volt, úgy beszélgettünk, mintha tegnap találkoztunk volna utoljára. mintha csak olvasta volna, hogy mennyire bosszant a (feltételezett) boldogsága, panaszkodni kezdett, úgy tűnik most először az életében talán neki sem annyira csodás minden. annyira nem vagyok szemét, hogy ennek örüljek, de így egy kicsit emberibb a srác és igazságosabb a világ. jobban örülnék, ha inkább mindkettőnknek jó lenne. amúgy rohadtul megijedtem, hogy tényleg olvas. 

ismét jelentkeztem néhány helyre, próbálok optimizmust erőltetni magamra. ez ma jobban megy mint tegnap.

a mai napom a nagy semmi jegyében telt, megnéztem két filmet és reménykedtem, hogy nem fog felhívni az a pasi, akinek elígérkeztem ma estére. szerencsére nem hívott.

álompasitól teljesen megőrültem, elképzelésem sincs, hogy mit tehetnék, hogy kiverjem a fejemből. nem hat sem a meditálás, sem az edzés, semmi. néha vannak jobb napjaim, de utána mindig visszatérek a kiindulási állapothoz. vajon lehet ezt valahogy uralni? igen, tudom, nem lehet, majd az idő… már két napja közepesen komolyan megfordult a fejemben, hogy felhívom, de azt hiszem, hogy sikerül visszafognom magam. nagyon büszke vagyok arra, hogy tartom magam az elhatározásomhoz, hogy nem keresem, de az az igazság, hogyha bebeszélem magamnak, hogy akár jól is elsülhet a dolog, akkor azonnal nyúlok a telefonhoz. most sem a méltóság vagy valami magasztos dolog tart vissza igazán, hanem csupán annyi, hogyha egyszer majd valamikor véletlenül összefutunk, akkor vonzónak tartson és ne eszelősnek. lövésem sincs, hogy mit tegyek. legyek a szeme előtt vagy takarodjak el és szenvedjek tovább csendben?

neki tényleg az kell ami a szeme előtt van és én ugyebár nem vagyok ott. alig ismer, még nem alakult ki kötődés a részéről. ajjajj, kezdek rossz irányba gondolkodni.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

2 gondolat erről: “mai gondolatok”

  1. Menni fog ez neked . Nem ertem mi tortent tulajdonkeppen mert minden olyan igeretesnek tunt az irasaid alapjan . Azt hiszem sajat vallakozasba is gondolkodtal meg nem is olyan regen . Tul fogod veszelni ezt az idoszakot . Egyebkent nem gondoltam volna , hogy ilyen okos , magabiztos  , talpraesett no a vagdosason gondolkodik …. hmmm . Nem , nem hiszem te ez a tipus lennel ,lehet csak egy rossz szokas .

     

  2. köszönöm.

    a saját cég meglesz, de a jellegéből adódóan csak tavasszal, ha addig nem kell felélnem minden megtakarításomat, mert különben lövésem sincs, hogy miből csinálom meg.

    tudom, ezek csak átmeneti problémák, idővel vagy megoldom őket vagy megoldódnak maguktól és nyom nélkül eltűnnek. jól írtad, ezt csak át kell vészelni valahogy.

    a vagdosásnak sosem kerítettem nagy feneket. semmivel sem tartom rosszabbnak mint a nyugtatókat, a füvet vagy az alkoholt. ijesztő, mert kevésbé megszokott módszer a feszültség levezetésére, de semmivel sem veszélyesebb mint a többi.

Írj megjegyzést