Magamnak, szeretettel

Sziasztok!

Mivel extragigamegahűdenagyon szeretet hiányom van, így szeretném, ha írnátok valamit, akár minden nap, hogy érezhessem szavaitokon keresztül a szereteteteket.

Köszönöm.

 

Szerző:

Belépett: 11 hónap

Árvalányka

Blog kommentek: 875Blog bejegyzések: 15Regisztráció: 16-01-2015

11 gondolat erről: “Magamnak, szeretettel”

  1. Drága Eszter!

    Köszönöm kérdésedet…az én szeretet-tankom valahogy mindig üresen kong, mert amit kapok szeretetet, azt hamar felélem. A fájdalom, ami számomra már tehetetlen kínná ment át, egyre jbban jön és elsorvasztja a lelkemet.

    Eszter! Soha nem szabad a soersunkat a máséhoz hasonlítani! A Te mentalitásoddal, gondolkodásoddal, életfelfogásoddal a Te sorsodba én belehalnék…lehet nem hiszed el, de minden sors kicsit elvesz a lelkemből, annyira tudnak fájni. Tehetetlenséget érzek, mint például most is, mikor írt egy hölgy egy üzenetet a facebookon, melyben tanácsot kér, hogy mit tegyen egy anyuka, akinek a gyermekét az apához ítélték, s az anya hiába küzd a gyermekért. Eszter, mindenki a saját terhébe belehal egy kicsinykét. (néha nagyon) Szóval nem kell mentegetőzni, hogy apukád mit tett Veled…biztosan Neked pokolian fájdalmas…hatalmas szeretettel ölellek.

  2. egyébként nem vagyok jól…gyerkőcömet a belvárosba hordom suliba…ez azt jelenti, hogy nem tudtam bérletet venni, egy napra kettőnknek kell 12 jegy…abból holnapra megvan 6…szóval bemenni még betudunk…aztán kitudja…és nekem is muszáj minden nap bejárjak Vele…és még ott vannak a vizsgálatok és a többi…de mosolyogjak…

Írj megjegyzést