Kurva élet

Elegem van. Abból, hogy VALAMIT mindig kell csinálni.

7 napig tartott felkelni, felöltözni utcai ruhába, eljutni a fotóboltba scannelni, postára és táplálékot venni. Megenni már nincs erőm.

Fésülködni nem sikerült, még jó, h van sapkám. 

Olyan érzésem van, hogy toxikus adag amfetaminnal sem lehetne felpörgetni.

Szerző:

Belépett: 5 év

Anonymous

Blog kommentek: 4049Blog bejegyzések: 13Regisztráció: 31-03-2017

7 gondolat erről: “Kurva élet”

 1. Hetekig energikusabb (de nem energikus) és hetekig energetikailag 0-án vagyok. Ilyenkor nem vagy alig tudok enni, elfelejtek inni és valszeg ez rátesz egy lapáttal.

  Nincs semmi konkrét aktuális probléma, gond, ami magyarázat lehet csak olyan, ami fokozta.

  Már 2 napja nem keltem fel, mikor terapnak összegyűjtöttem a tüneteket/nehézségeket/gondokat, amikkel szerintem foglalkozni kellene. Ekkor realizálódott (amit eddig is tudtam) igazán, hogy mennyi olyan tünetem van (kb fele), ami egyetlen konkrét kiváltó okra vezethető vissza. (Pl azért félek X dologtól mert Y dolog történt.) Úgy értem, h minden ilyen tünetnek van esemény párja. A tüneteim/problémáim kb 15%-át épp pszichó ellátás közben „gyűjtöttem”. Ez így féligazság, mert nyilván érzékenyen reagáltam egy adott dologra és a kiváltott rettegésen, okozott gondon az sem változtatott, h az illető elnézést kért és sajnálja. 

  Sokkoló volt látni. A tünetek összegyűjtve kb 15-20 féle fel nem dolgozott sérelmet éltem újra és a végén már nem az egyes epizódok futottak hanem se kép, se hang, csak a rettegést, dühöt és tehetetlenséget éltem át.

  Más elmondva vagy leírva látni.

  Ezen már napokkal ezelőtt túljutottam, de az energiám nem tért vissza. Ha valami nagyon-nagyon muszáj, magamra tudom erőszakolni, de nem s.o.s. dolog nem tud kihúzni az ágyból. 

  Így kb 7 nappal lekésve a vizsgajelentkezési határidőt, ma felkeltem. Pontosabban időben jelentkeztem, de törzslapot nem töltöttem fel időben mert 3 nappal a vizsgajelentkezési nap után postázták. Hiába kértem időben….erre még 4 napig tartott beszkennelni. Az történt, amit sejtettem. A pénz odaért időben, a többit leszarják.

Írj megjegyzést