Köpések

„A terhesség a nők életében az egyik legszebb időszak.” Micsoda ostobaság! Egyértelműen látható a bioszféra jelenlegi állapotán, hogy az ember a bolygó legnagyobb kártevője! Emberként undorral cipelem létem terhét, és nyögöm halál félelmem bűnét. Kártevőként is az életet vágyom. 🙁 Szörnyű csapdahelyzet. A nők mind bűnösek. A férfiak pedig, eh…

Tudom, hogy ellenszenves a véleményem a fajunkról. Azonban vállalom. 5-10 éven belül életmódunk mellékhatásai a fejünkre zuhannak.

A szociopata énem került előtérbe. Még chattelni sincs kedvem. Pedig ott aztán szabadon lehet hőbörögni. Úgy se figyel senki sem. A hálón sincs kedvem lógni. Viszont picit sem normális több mint tíz órát alvással tölteni, mert nincs kedvem felvenni az ÉN-arcomat és emberként létezni.

A tegnapi önarcképem a normális Én viszonyaimat tükrözi. Alapvetően játékos, az élet humoros, napos oldalát kedvelő ember vagyok, azonban a személyiségem alapjai töröttek. Hiába tudom, hogy egy rakás dolgon túl kell lépnem, mégis régi beidegződések vezetnek, amikor nyíltan a civilizációnk összeomlásáról fantáziálok. Lelkiismeret furdalás nélkül képzelem el a tömeghalált. Sem értem, sem érted, sem érte, sem értünk, sem értetek, sem értük, NEM KÁR.

A kataklizma kívánása minden bizonnyal a kisebbrendűségi komplexusom megalomániájának a vadhajtása. Ha egy senki vagy, és közben direkt nyírod magadat, ettől aztán megvadulsz, akkor aztán, uh, a tudatod mélyén, hol senki sem látja… elszabadul a pokol.

Persze megteszem a kötelességeimet, betartom a társadalmi együttélés szabályait. Az erkölcsi bizonyítványom is üres, nincs egy rovásom sem. Az erőszakot is kerülöm. Szánalmas módon teljesen ártalmatlan vagyok. Igazi vesztes. Eltaposni való kis féreg. Gyerekkoromban is bárki belém rúghatott. Képtelen voltam a védekezésre. Oh, picit sem csoda, hogy egyik felem őrült módon gyűlöli és féli az embereket. Az is meglepő, hogy az őrület ellenére még ennyire működőképes vagyok, és tudok mosolyogni.


Az esélytelenek nyugalmával jelentkeztem Főállású angyalnak. Régen elkéstünk. Semmit sem segítene a személyes mini küldetésem a természetért rajtunk.

Ki akar meghalni? Komolyan, ki akar meghalni? Mert pl. Európában a fiatalok 20-30%-nak nincs munkája! Hiszen sokáig élnek az előző generációk és ők is még aktívak, hiszen magasak a megélhetési költségek a jóléti társadalmakban. Szóval a fiataloknak csak úgy van esélyük, ha az idősebbek önként és dalolva meghalnak.

Természetesen azért csak sokasodjunk! Legalább még többen fogunk meghalni, amikor ránk omlik a fenntarthatatlan civilizációnk! Az ember 90%-ban állat. Pont úgy viselkedünk, mint az Ausztráliába betelepített nyulak. Azok is addig sokasodnak ellenségek hiányában, amíg van kajájuk. A farmerek pl. kínjukban már élve beszántják a nyulakat a földjeiken! Amikor egy-egy népcsoport leöl egy másikat… eh, a francba… álszentek vagyunk.

Szerző:

Belépett: 7 év

Andrea

Blog kommentek: 579Blog bejegyzések: 33Regisztráció: 2010. 11. 01.

6 gondolat erről: “Köpések”

 1. Andrea!

  Nemrég vagyok az oldalon, ismerkedek a leendő barátaimmal, ahol tudok segítek.

  Én az emberi tudattal foglalkozom a „blogomban” ami első ránézésre egy káosz, egy gondolatfelhő, de ha kicsit elmélyed benne az ember rájön, hogy nagyon is céltudatosan keresem bizonyos a tudatunkat befolyásoló dolog lényegét.

  Pl: a kilátástalanság, a szeretet, az érték stb.

  Látogass el, olvass bele, hátha találsz benne – mert azt neked kell megtalálnod – olyan dolgot ami kizökkent abból amit szenvedésként /?!/ megélsz.

  Szivesen beszélgetnék ezekről, ha érdekel.

 2. Andrea, egyetertek. Tul sokan vagyunk. Mi vagyunk az artalmas virusok, akik elpusztitjak a Foldet. De sebaj! Irany a Mars! 🙂 Hatha akad ott valami felhasznalhato energiaforras!

  En sem akarok gyereket szulni. Nem akarom magam reprodukalni. Eleg zizi vagyok igy is…Pedig hianyzik a gyerektarsasag, gondoskodo tipus vagyok, de sajnos a volegenyem nem akar orokbefogadni gyereket 🙁 Pedig en szeretnem.

  Biztos lesz kovetkezmenye kornyezetunk gyilkolasanak, sok ember eletebe fog ez kerulni…de az nem lesz igazi vilagvege. Az ember tovabball, maga utan hagyva a kifosztott anyagolygojat… johet a kovetkezo! 🙂

   

 3. Vicky Pollard

  ML-nek sincs gyereke:) amikor rámjön a szaporodhatnék, mindig arra gondolok, h milyen iszonyat jó fej embereknek nincs/nem volt gyereke — kész megtiszteltetés a „nemszaporodók kasztjába” tartozni:]

  Idézet tőle: gyikocska

  -a

  Mas: Vicky Pollard, imadom Little Britaint es mindent, amiben Matt Lucas szerepel 😀

 4. Hihi, en is hasonloan erzek sokszor! 🙂 Amugy a mi csaladunkban feltunoen sok a gyermektelen (3 nagybacsi, 1 nagyneni, 2 unokateso, szulok unokatestverei… stb.). Viszont nehezen kezelem a helyzetet, amikor az emberek kerdezik: mikor lesz mar gyereketek? Amugy aug.-ban megyek ferjhez, gondolom utana meg tobben fognak ezzel nyaggatni. Meg jo, hogy a paromnak van egy lanya, igy o sem ragaszkodik ahhoz, hogy szuljek!

Írj megjegyzést