Két választás

Volt párom hazaköltözik szülőfalujába. Hívott menjek én is, eldug egy szomszédos faluban, mert a párja megtíltotta neki, hogy érinkezzen velem, de szeretné rajtam tartani a szemét. Nem tudom mit tegyek. Ha lemegyek ugyanúgy egyedül leszek mint most csak én leszek a kívülálló ketyós pesti ficsur, de végül is az vagyok itt is. Húgom hat év alatt egyszer jött el hozzám, mert messze lakom tőlük. Itt is egyedül vagyok a betegségemmel, csak közel van a posta és a gyógyszertár. Telefonon meg lehet rendelni a gyógyszert és van tescós házhozszállítás. Ott nincs bolt se gyógyszertár, utazni kell a vásárláshoz is a városba, orvos kb 50 km-re. Lehet soha nem fogadnak be, de van kert, lehet ültetni virágokat, tiszta a levegő. Bevagyok tojva rendesen. Mióta mondta ezt a lehetőséget, szorongok és rettegek. Azt mondta vagy lemegyek és új életet kezdetk ott vagy itt szép csendben, hamarosan belepusztulok abba, amit csinálok, pontosabban nem csinálok a pesti lakótelepi lakásomban, ahol a szolgáltatások kinyalják a seggem és csak fetrengek az ágyban hónapok óta, mióta megszünt a munkahelyem. Rettegek a változástól, az új reletíve rosszabb, nehezebb körülményektől. 

Szerző:

Belépett: 3 hónap

Panda63

Blog kommentek: 326Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 26-11-2017

8 gondolat erről: “Két választás”

 1. Szerintem jobb lenne, ha cicád elszállásolásában segítene és befeküdnél valahova (pl Kh, Tünderhegy, Thalassa), ott az aktivitásod is javulhatna. Thalassa előtt fél évig csak feküdtem. Utána napi 4-6 órat kepes voltam jönni-menni, tevékenykedni. A semminél ez is több.

 2. Szerintem egyedül leköltözni egy faluba a vég kezdete. 

  Gondold el, most még jó idő van, kint lehetsz a kertben, de mit csinálsz nov. közepétől márc. közepéig? A bedilizésen kívül?

  És exeddel mégis hogyan és hányszor tudnál találkozni? 

   

 3. Lehet, hogy jobb lenne, bár a khtól nagyon félek, mert hamar hospitalizálódom. Utoljára is úgy rúgtak ki, mert féltem kijönni és utána is hetekig nem tudtam kimenni az utcára. Tündérhegyen voltam egyszer régen munka ügyben. Attól tartok azt is meg tudnám szokni.

  Idézet tőle: Csak

  Szerintem jobb lenne, ha cicád elszállásolásában segítene és befeküdnél valahova (pl Kh, Tünderhegy, Thalassa), ott az aktivitásod is javulhatna. Thalassa előtt fél évig csak feküdtem. Utána napi 4-6 órat kepes voltam jönni-menni, tevékenykedni. A semminél ez is több.

 4. Lehet, hogy jobb lenne, bár a khtól nagyon félek, mert hamar hospitalizálódom. Utoljára is úgy rúgtak ki, mert féltem kijönni és utána is hetekig nem tudtam kimenni az utcára. Tündérhegyen voltam egyszer régen munka ügyben. Attól tartok azt is meg tudnám szokni.

  Idézet tőle: Csak

  Szerintem jobb lenne, ha cicád elszállásolásában segítene és befeküdnél valahova (pl Kh, Tünderhegy, Thalassa), ott az aktivitásod is javulhatna. Thalassa előtt fél évig csak feküdtem. Utána napi 4-6 órat kepes voltam jönni-menni, tevékenykedni. A semminél ez is több.

 5. Igazából én is ezt gondolom, csak ő az egyetlen aki valamilyen módon megért és foglalkozik velem. Nem tudom, hogy gondolja, mert az említett ok miatt csak telefonon szoktunk jelenleg beszélni, bár most másfél órára van tőlem és ő se nagyon megy sehova, de pl karácsonykor az apja halálos ágya mellett is gondolt rám és küldött nekem három napi kaját, mikor a húgom hívtam, hogy beteg vagyok az volt a válasz, kérjem meg a szomszédot hátha főz nekem. Az exemtől soha semmit nem kellett kérni szétmenésünk után sem. Jó néha felhívtam mikor nagyon szarul voltam.

  Idézet tőle: murray head

  Szerintem egyedül leköltözni egy faluba a vég kezdete. 

  Gondold el, most még jó idő van, kint lehetsz a kertben, de mit csinálsz nov. közepétől márc. közepéig? A bedilizésen kívül?

  És exeddel mégis hogyan és hányszor tudnál találkozni? 

   

 6. Szia Panda, 

  Ezen en is dilizek idonkent, ujra es ujra. Nagyanyam videki… De tudod mit, Murray-nek van igaza. TELEN kegyetlen nagy sz*pas lenne! A tobbi ellen indokot meg tok jol leirtad Te magad is. 

  Menekules nekem megvolt, de nem ilyen helyre hanem Bp-nel is sokkal jobbra tobbszor is es hosszu idore is, paran tudjak mar innen, ha akarod privatban leirom. DE a betegseg meg a vilag vegerol is visszahuzott, a hospitalizacio, a kh az egesz „nyomor” (jo meg a kutyak- ami nalad a parhuzam a macskakkal mobilitas teren).
  Nalam nagyobb hospi bajnok nem nagyon van. Amikor szarul vagyok ugy igazan, szivesebben vagyok meg a zarton is, vagyis nem „szivesen” de nem hat meg, nemhogy nyilton, mint barhol mashol. 

  Szerintem is korhaz, ha megtudod oldani a cicakat. Valamiert van ilyen, nekem az egyetlen hely volt, fel ev, ahol helyre tudtak rakni es leallitani ezt a hullamzast ami persze fent, a hullamokat lovagolva egy ideig csodas csak az a kevesebb belole. Nekem mar hanyingerem van a hullamoktol meg aztan olyan hullamvasutra „sikerult” jegyet valtani ami a fold ala is megy neha. Te meg mar „metrozol” egy ideje es nem nagyon segit senki Neked se kint abban a vergodesben, amit hidd el sokan jol ismerunk am itt.
  Az van hogy ez elol, ami VAN veled, magad elol nemhogy egy videki faluba de SEHOVA soha nem tudsz elmenekulni. Ilyen szempontbol mindegy belulrol nezve sajnos (tapasztalat) ott fogsz ulni ugyanazzal a szarral a fejedben lokalisan mashol, kh lehetosege nelkul.

  Hat es ha a kh-bol ugy kellett kirugdosni? Engem is. Marmint volt olyan is. Na es? Kirugdosnak, nagy cucc, 1 honap lejar aztan visszavesznek, ha akarod. Tudom sokan itelkeznek a hospitalizacio felett, itelkezzenek (magukban) de en megertelek.

  Ha ugy erzed a kh segitene ne arra menj amitol a szorongas jon rad, mar a gondolatatol is, hanem arra ami meg tudna nyugtatni vagy felrantani abbol amiben vagy. 

  En a Tunderhegyet messze elkerulnem a helyedben, na pl ha csak az lenne, meg annak ellenere is amit leirtam magamrol, se mennek kh-ba. Fel se vennenek de ez mas kerdes. Azt nem tudom teged felvennenek-e. De vannak mas opciok, tudod Te.

  Ja, mint ahogy irtak mar elottem, inkabb segitsen a kornyezeted a macskakkal, ebben probalj gondolkodni elso sorban. Szerintem. Aztan persze mindenki azt csinal amit akar, egy bizonyos pontig Tied a dontes vagy megvarod mig kicsuszik, de ha nagyon elengeded a dolgot akkor tudod mi lesz.. Es akkor mi lesz a macskakkal? Megszivjak, mint a kutyaim is megszivtak parszor az en f*szsagomat. Gondold at ezt az egeszet. Amiket most ide irtam pl en full tapasztalatbol irtam. Es a tobbiek is, latod mennyien probalnak oszinte velemenyekkel segiteni Neked ebben. Nem vagy tok egyedul. Hm? 

 7. Szia Panda! 

  „Volt párom hazaköltözik szülőfalujába. Hívott menjek én is, eldug egy szomszédos faluban, mert a párja megtíltotta neki, hogy érinkezzen velem, de szeretné rajtam tartani a szemét. Nem tudom mit tegyek. „

  Ez annyira morbid, elmondani sem tudom.Ja ,és vannak akik szeretnek lakótelepen élni,mert nekik az a kényelmes.Na ezek után egy faluban,mikor körbe érnek a szálak ,és elér mondjuk az exed „társasága”,akkor mit csinálsz?Még a végén te leszel a szemét.Nem,nem te vagy az!

  Tehát a kérdésre  a válaszom: semmit ne csinálj ezen a téren.

Írj megjegyzést