izomból

konstruktív időszakot erőltetek magamra. ez többnyire magától jön és egy kezdőlökés után sodor a lendület, de most sajnos ilyesmiről szó sincs. romokban vagyok, most izomból kell összeraknom a dolgaimat. pokoli kemény lesz és nem tudom, hogy meddig fog tartani. a legrosszabb az, hogy a legnagyobb igyekezetem ellenére is garantáltan rengetegszer fogok kudarcba botlani, mielőtt sikerülne.

mivel imádok listákat írni, most is ez jön. szóval a következő feladatokat kell abszolválnom:

1, új munkát kell találnon asap (továbbá nem összeomlani valahányszor ez nem sikerül)

2, annyira ki kell töltenem az életem minden percét hasznos dolgokkal, hogy álompasi feledésbe merüljön (továbbá nem összeomlani valahányszor ez nem sikerül)

3, rendbe kell tennem a pénzügyeimet

4, elindítani a saját cégemet

5, pótolni a műveltségem hiányosságait

holnap megyek egy elsőkörös interjúra egy olyan állásra, amit egyáltalán nem akarok. szinte semmit sem fizet, de legalább cseszett messze van és rémisztően formális. ez is a terv része, minden releváns pozícióra jelentkezem, minden interjúra tisztességesen felkészülök, nem flegmázok és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy olyan helyzetbe kerüljek, amiben válogathatok az ajánlatok közül. megmostam a hajamat, a körmeim állásinterjúsak, az alkalomhoz tökéletesen illő ruha kikészítve, cégtörtének és pozícióleíras a fejemben. még befejezem a várható interjús kérdésekre a válaszaim kidolgozását és kész is leszek. utána egy kis torna otthon, megnézek egy filmet amit már nagyon rég illett volna és egy konstruktív meditálással zárom az estét.

kedden megyek egy másik helyre, ott csak tesztet kell írnom és fordítanom. igazából az is csak egy fokkal vonzóbb, de tartanom kell magam az említett tervhez. holnap megint beadom legalább öt helyre a jelentkezésemet és (mivel a hétvégén nagyon szorgos voltam) nagyon remélem, hogy sikerül újabb interjúkra is bejutnom a jövő héten.

álompasival kapcsolatban nem haladok sehogy, kurvára szeretem. kétségbeesetten bízom benne, hogy sikerül hamarosan kiedzenem és meditálnom a fejemből. holnap írok egy listát a rossz tulajdonságairól és azt fogom mantrázni magamnak amikor rágondolok.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

Írj megjegyzést