Itt van az ősz

…itt van újra.

Ezzel együtt a megfázás, a koránkelés, a kialvatlanság, a mindennapos stressz. Nem hiányzott.

Most épp beteg vagyok, de semmiféle gyógyszert nem vagyok hajlandó már beszedni. Tegnap bevettem egyet, tavaly télen is szedtem mikor tüdőgyuszim volt. Akkor semmi bajom nem volt tőle. Most majdnem a létező összes mellékhatása kijött rajtam, rendesen halálfélelmem volt.

Ja, rájöttem: sorozatfüggő vagyok! 😀
Most épp Dr. House-szal ütöm el az időt. Valamit muszáj néznem. Mindig. Minden nap. Bármit, csak azt ne kelljen csinálni amit kéne vagy épp „előírnak”. Lustaságom határtalan! Sajnos.

Na még valamit a végére…
Úgy látszik, én már az életben nem jutok el pszichológushoz, de már nem is akarok. Pont mikorra időpontot kaptam, kiderült vizsgám lesz, szóval annak lőttek, mert esélytelen, hogy ott tudjak lenni mindkét helyen aznap. Felhívni meg nem tudom új időpontért. De már mindegy is.

Most jól vagyok. Később is jól leszek. Csak néha ilyen a kedvem, néha olyan. Ha eddig nem diliztem be, ezután se fogok, majd elmúlik. Gondolom én. Majd ha elértem a dolgokat, amire vágyom, biztos abbamarad. Vagy nem. De most jó ebbe a hitbe ringatni magamat.

Na én még Houseozok egy kicsit, mindenki másnak jó éjt.

Szerző:

Belépett: 11 év

Kaley

Blog kommentek: 150Blog bejegyzések: 14Regisztráció: 30-05-2012

Írj megjegyzést

Itt van az ősz..

Esik, mintha dézsából öntenék. Elég gyorsan jött az ősz. Általában akadt pár nap vénasszonyok nyara,de úgy látszik ez technikai oko miatt elmarad. Majd ha lesz óra átátllítás akkor kezdődik a jó kis téli depresszió. Már akinél. Engem inkább a nyár visel meg.

 

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

Írj megjegyzést