ismét minden morbidabb a hihetőnél

a munkában most éppen nyugi van, a főnököm most éppen szeret, és mivel nem stresszel halálra, tudok a feladataimra összpontosítani. ettől persze brillírozok és ezt ő is látja. öngerjesztő folyamat, ha basztat, akkor bénázok, ha nem bánt, akkor meg nagyon jól teljesítek. túl szenvedélyes és agyonhajszolt ahhoz, hogy ebből levonja a tanulságot. nincs igaza, de teljesen megértem.

egy újabb, távoli barátnőmtől is megtudtam, hogy dugott álompasival. ő nem tudja, hogy én is. nem szolgáltatom ki magam akárkinek. lassan már szinte senkinek. az extra poén a történetben az, hogy most próbálom benyomni a munkahelyemre. vele kapcsolatban semmi ellenérzésem nincs. sőt, igazából bírom a csajt, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy fel is vegyék. persze morbid a szitu, de teljesen máshogy élem meg ezt, mint amikor az egyik legjobb barátnőm csinálta vélehetően ugyanezt, akinek rengetegszer sírtam, amiért nem úgy alakultak a dolgok álompasival, ahogy szerettem volna. ő rengetegszer elmondta, hogy hagyjam a fenébe, túl szép és okos vagyok hozzá, aztán amint találkoztak, rögtön rávetette magát. úgy tűnik, hogy szerinte hozzám nem elég jó, de neki megteszi. sajátos bók, nem?

most már nehéz elhinni, hogy van olyan nő a városban, akit még nem dugott meg. az előző kellemetlen este óta rohamosan épül le a szeretetem iránta, de most már kimondottan szégyellem magam miatta. mi a frászt képzeltem én? mivel a pragmatizmus a vallásom, jövő hétem újra elmegyek HIV tesztre.

mostanában kevesebbet gondoltam rá, mint eddig, most meg kimondottam utálom, de az az igazság, hogy vagyok akkora vesztes, hogy ezt idővel megbocsássam és újra szeressem. pillanatnyilag érzelmileg független vagyok tőle, de sajnos ez még nem a vége, csak átmeneti harag. bár tudnék olyan racionális lenni a magánéletemben, mint a munkámban.

mivel most sokkal többet keresek, mint eddig és a legnagyobb erőfeszítéssel sem vagyok képes olyan anyagi javakat találni, amik különösebben érdekelnének, keresek újra egy pszichológust, mert beszélni akarok a dologról, de már minden barátomtól félek. férfi kell, mert ha nő, akkor tuti, hogy dug/dugott vele. ez a tökéletesen indokolt paranoia.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

3 gondolat erről: “ismét minden morbidabb a hihetőnél”

Írj megjegyzést