Irgalmatlan nővér bádoglavorral 6

X kórház elfekvőjében dolgoztam mint mondta a betegeket és a velük való foglalkozást 95% ban imádtam a maradék 5%-ot a feletteseim java okozta.

Történt az hogy valami torna felhívásra az osztály elvonult maraddtam én meg egy segítség + egy főorvos. Na amint elmentek az egyik néni jajgatni kezdett higy fáj a hasa én is kitapintottam hogy tele van a hólyagja de valamiért nem tud pisilni a főorvos kathétert rendelt kis adagokban 2000ml vizelet jött ki ( nem szabad gyorsan leereszteni.)közben elkezdett ordítva fuldokolni egy beteg.A főorvos asszony ért oda és rendelt mindanféle injectiót stb sikerült stabilizálni . Amikor visszajött a főnővérem elkezdett ordibálni hogy 2 liter vizelettel birta volna még a beteg azt a hajéktalan csövest meg minek mentettük meg se kutyája se macskája ( és 1,7 millió leadva a főnővérnek megörzésre) a Főorvosnő mentegetett nem is kicsit mire a hajdoklóhoz éert azt mondta a főnővér legközelebb adjatok be szeduxent ha ordít.

A szeduxen ebben az esetben halálos és ezt nyiltan kifejezte a főnővérl

 ledöbbentem és azt mondtam nem a sintér telepen dolgozom.

egy év kellett hogy kisináljon de megtette én boond azt hittem bírni fogom pedik minden olyan munkanap amior őis volt 1-2 órát tudtam aludni már csak. aztán lejárt a szerzödésem és kitettek…

Szerző:

Belépett: 4 év

dopamin

Blog kommentek: 1139Blog bejegyzések: 26Regisztráció: 14-10-2017

Írj megjegyzést