Segítségre lenne szükségünk

Kedves Búralakók és Látogatók!

A fórumon önsegítés működik, de szükség lenne heti 1-2 alkalommal szakemberre is, amihez forrást szeretnénk találni. Aki úgy érzi tud, az segítsen nekünk kisebb összeggel, így összejöhet annyi, hogy szakembert kérhessünk fel. Ami azért is fontos, mert sokaknak ez ad lökést a terápiához, a kapaszkodáshoz kitartáshoz, veszélyesebb esetekben a kisebb krízisek túlélésében míg orvoshoz nem kerül. Hangsúlyozom, hogy NEM terápiát szeretnénk nyújtani, hanem segíteni az elindulásban. Terápia interneten nem működik, csak a segítés, figyelem, tanácsadás.

Eszter ezt írta nektek:

elért hozzám az üzenet, hogy szeretnétek szakembert. Sajnos, mint tudjátok, a szakember pénz kérdése. Ti azonban tudtok ezen segíteni: ha van 4-5 ember, aki össze tudja dobni egy óra díját, akkor találhattok szakembert olcsóbban, igaz, az valami „kiscsoportos” terápia lesz, de talán az is jobb, mint a semmi.

Vagy megtehetitek azt — mint a rotating credit egyesületek –, hogy egy-egy Búralakónak közösen megfinanszíroztok egy rövid terápiát (2 hónap), és közösen megállapodtok, hogy milyen célokat kellene elérnie. Aztán valaki másnak — a végén mindenki sorra kerül.

A fontos az, hogy pontosan tudni kell, milyen célt szeretnél elérni. Amíg ezt nem tudod, nem is érdemes terapeutához menni.

Ha úgy érzitek, kérlek segítsetek megvalósítani ezt a célt!

A következő email címen tudtok kapcsolatba lépni velünk ha szeretnétek segíteni :

burahelp@gmail.com

 

Köszönöm: crazy

2 gondolat erről: “Segítségre lenne szükségünk”

  1. Azért azt tudni kellene mennyi az illető, vagy illetők óradíja, hogy tudjon az ember ebben az irányban is gondolkodni. Jó volna, ha szakemberek cimszó alatt bemutatkozna, mint az ott levő 2 hölgy. ( iskolai végzettség, milyen terápiákat csinál, van e ehhez végzettsége, hány áves gyakorlata van.Óradij.Egyéni, kiscsoportos, stb.

Vélemény, hozzászólás?