Lélekpillangó Életműdíj az emberek szolgálata elismeréseként

forrás:  HáziPatika.com 2011.12.30 11:44:12
A Lélekpillangó Életműdíjat hagyományteremtő szándékkal hívta életre két magánember, egyfelől azzal a céllal, hogy olyan neves emberek munkásságára hívja fel a figyelmet az elismeréssel, akik arra tették fel az életüket, hogy minél több ember számára mutassanak utat, másfelől pedig az ő munkásságuk gondozását, továbbadását segítse a szellemi örökösök, alapítványok támogatása révén.

Az életműdíj megalapításával párhuzamosan elindult a Lélekpillangó weboldala is, a www.lelekpillango.hu , valamint a Lélekpillangó Facebook-oldala is, amelyekre látogatva elolvashatja a Lélekpillangó napról-napra szövődő történetét az érdeklődő, valamint több információt talál a szavazás hivatalos indulásáig, és természetesen azt követően is.

2012. január 6-án derül ki a program weboldalán, ki is a három jelölt – ezzel együtt elindul a szavazás is. A jelöltekre közel három hónapon keresztül lehet szavazni, amelyből a programot támogató ismert és elismert szakemberek is kiveszik a részüket. A Lélekpillangó Életműdíj – amelyet Gáll Gregor szobrászművész e jeles alkalomra alkot meg – átadására 2012 májusában kerül sor.

A Lélekpillangó meséjét érdemes tovább követni.

1 gondolat erről: “Lélekpillangó Életműdíj az emberek szolgálata elismeréseként”

  1. Én Szepes Máriára szavaztam, mert egy fantasztikus gondolkodású nő volt, akinek az életműve egészen különleges. Míg élt számos interjút láttam és hallottam tőle, és mindig elájultam attól, hogy egy ilyen idős ember hogyan tud ilyen nyitott gondokodású lenni. Na és az intelligeniájáról és nezőpontjáról, az élethez való viszonyulásáról nem is beszélve. Szerettem volna csak a tudása 10%-át birtokolni, már boldog lettem volna. Örökre köztünk maradjon, hogy ne felejthesse el senki, minden tiszteletem sz övé. Aki szintén igy gondolkodik szavazzon rá. Üdv.Choice

Vélemény, hozzászólás?