Hétvége

Elég hullámzóan telt a hétvége… Voltak pillanatok, amikor azt mondtam, hogy ennyi, nem bírom tovább és jöhet újra a 10 mg Paroxat. Aztán elmúlt az érzés. Szeretném elérni azt a szintet, amikor a hülye gondolatok sem jönnek már (arról pl. hogy milyen állapotban voltam tavaly nyáron, hogy itt-ott fáj, hogy vajon miért fáj a fejem, hogy vajon miért érzem néha „zizinek” magam a munkahelyen, hogy nehogy depis legyek… Ilyen és hasonlók száguldoznak a fejemben, mintha egy össze-vissza kavarodott autópálya lenne benne. Vasárnap aztán tök „száraznak” éreztem az egész fejemet, a fejem búbjától a nyakamig, a számig. Olyan volt, mintha egy üres tölcsért viselnék a nyakamon. Eszembe is jutott egy pánikos ismerősöm szemléletes leírása a pánikról és a gyógyszerről. Úgy írta le, hogy olyan a fejünk, mint egy medence, amiben kis halak úszkálnak. Amikor nem kapnak gyógyszert ill. szerototnint, akkor kétségbeesetten vergődnek a szárazon, és amint megkapják amire szükségük van, vidáman úszkálnak újra. Hát valahogy így éreztem én is hétvégén, de gyógyszer helyett vizet ittem és b-komplexet vettem be. 

 

Szerző:

Belépett: 7 év

Csumpika

Blog kommentek: 60Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 2016. 09. 23.

Írj megjegyzést

hétvége…

a majdnem ötéves kisfiamat elvitte az apja tegnap kirándulni. – ilyenkor én itthon maradok és nekiesek a lakásnak ….

5 kilométert már simán bír az én gyerekem nyafogás nélkül!!! kicsit hegynek fel és le.

aztán hazajöttek, apa totál kipurcanva issza a teáját, kérdezem – hol a gyerek?

rámnéz fáradtan és mégis huncutul csillogó szemekkel – kinn van és ugrál az ugrószőnyegen!!!!!!!!!!! – na, erre persze gurulunk a nevetéstől. kismanót nem lehet lelőni!!!!!!!!!!!!

 

viszont erre úgy döntöttem, hogy mégiscsak még egy különórát beiktatunk a tánc és a zene mellé – egy úszásórát. valahol egy kicsit mégis le kellene fárasztani a gyereket???!!!:) 🙂

Szerző:

Belépett: 4 év

amarilla

Blog kommentek: 6898Blog bejegyzések: 381Regisztráció: 2010. 10. 31.

Írj megjegyzést

hétvége

Casanovánál voltam tegnap óta. jó volt és hasznos. most biztos vagyok benne, hogy barátként szeretném megtartani egy ideig, de semmi több. nem csinált semmi rosszat, csak most nem volt szuper kedves, csak simán normális. mondjuk tőle ez is hatalmas dolog, de bántott már engem annyit, hogy ez ne legyen elég. azt hiszem tőle már semmi sem az.

nem tudom, mi ütött belém, de senkivel sem szeretnék most kapcsolatot. nyűgnek érzem most a fiúkat. bízom benne, hogy tavasszal jobb lesz, nálam nagyon szokott működni a tavaszi zsongás.

a jövő hetem borzasztóan sűrű lesz, nincs hozzá sok kedvem. interjúkra kell mennem, a suliban is el kell intéznem egy kellemetlen dolgot és három olyan emberrel is találkoznom kell, akikkel nagyon nem szeretnék, de már olyan régóta halogatom, hogy túl kell esnem rajta. előre félek, hogy nem lesz erőm eleget edzeni, pedig mostanában az a leghasznosabb dolog amit teszek.

Szerző:

Belépett: 4 év

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 2011. 05. 16.

Írj megjegyzést

Hétvége

nagyon jó volt a hétvége.
illetve lett volna, ha nem vágom tönkre.
a barátomnál voltam, és úgy érzem, minden egyes találkozás után közelebb kerülünk egymáshoz.
mindig nagyon jól érzem magam vele.
sajnos egy dolog beárnyékolta ezt a szép hétvégét.
az agyam többször is szabadságolta magát:(
a barátom nagyon megértő, de én ilyenkor úgy érzem,hogy elrontom az együtt töltött időt:(

Szerző:

Belépett: 4 év

memphisgirl

Blog kommentek: 1857Blog bejegyzések: 507Regisztráció: 2010. 08. 10.

Írj megjegyzést