helyzetjelentes

Connie!

Itt válaszolok.

Tömören: hulla fáradt, enlekhalu kezd lecsengeni, szorongás alig, depresszió hol mèlyebb, hol enyhül. Minél kimerültebb vagyok, annál rosszabb. Pihenestől, alvástól magamra találok.

Éjjel: rémálmok

Reggel: félek az élettől, haláltól (élethalálfelelmem van). Ébredéskor egy pánikrohamszerű (vegetatív szinten zajlik) valamim van. Remegek, le vagyok izzadva stb.

Nappal: szar kedv, ami estére halálvággyá fokozódik.

Nem igazán értem, hogy az esti halálvágy reggelre hogy fordul át rettegésbe.

Szerencsére most ez az „ív” enyhébb, a rémálmok nem olyan durvák es a reggeli roham is enyhébb.

Nyárra vállaltam az egyik mhelyen helyettesítést (beugrást), egy masik helyen heti 2×6 óra munkát. Gondoltam így lesz időm pihenni, tanulni. Ebből semmi nem lett, hetekig heti 6 napot dolgotam. Újabb és újabb hetekre osztottak be, az eredetileg tervezet esti 4 órás munka helyett nappali 8, időnként 8+4 óra lett. Esténként hol terapra, hol fogászatra jártam, most voltam fibroscanen, 1 hónapja laborban, hétfőn hepászhoz megyek. Már nagyon unom.

1 évig diétáztam. Félsiker, zsírmáj eltűnt, csont sovány vagyok. Most valahogy úgy kéne híznom, hogy a zsírmáj ne térjen vissza.

Októberben lesz 8 vizsgám, ezekre kellene kèszülnöm. Szval úgy döntötten, hogy leállok a munkával, a héten mar csak 2 napot dolgoztam. Vizsgákra készülök, utána keresek főállást.

 

Szerző:

Belépett: 5 év

Anonymous

Blog kommentek: 4049Blog bejegyzések: 13Regisztráció: 31-03-2017

Írj megjegyzést

Helyzetjelentés

Jobban vok ,talán jobban mint valaha…Teltek a hónapok és próbáltam a helyzetemen jobbítani , bár a közeledő érettségi baljós árnyat vet rám, jobban vagyok.

Bár messze a sikertől, és az utóbbi napokban fel fel üti fejét a depi , tartom magam. 

Gondoltam írok vmit hogy lássátok hogy élek még x) , bár mostanában a költésre van affinitásom, nappal szállonganak a fejemben a strófák, de mikor itt vagyok hogy írjak is valamit,  akkor persze üresség… nincs ötletem, már pedig valamit össze akarok rottyantani nektek a következő napokban. 

Talán az Irodalom órák miatt van hogy verselni van kedvem, egészen érdekesek József Attila és Radnóti Miklós versei…

 

most is előjött vmi random mondat, bár nem rím

….márpedig ha örömódát fog zengeni a végzet, ti sírni fogtok , de én nem…

Szerző:

Belépett: 7 év

Nomád

Blog kommentek: 159Blog bejegyzések: 11Regisztráció: 27-03-2016

3 gondolat erről: “Helyzetjelentés”

Írj megjegyzést