Hányan vagyok?

AZON AGYALOK, HOGY MIÉRT VAN AZ, HOGY NÉHA OLYAN, MINTHA KIVÁLNÉK SAJÁT MAGAMBÓL, MINTHA KÉTFELÉ SZAKADNÉK, ÉS AZ EGYIK FELEM NÉZNÉ, HOGY MIT CSINÁL A MÁSIK.
ÉS KÍVÜLRŐL SZEMLÉLEM SAJÁT MAGAMAT.
EZ OLYAN FURA ÉS ELÉG GYAKRAN MEGTÖRTÉNIK.
EDDIG NEM FOGLALKOZTAM EZZEL, DE MOSTANÁBAN NAGYON FELTŰNŐ EZ AZ EGÉSZ.
MI A FENE EZ AZ EGÉSZ ????????????????

A.J.C. AZT MONDTA, HOGY AZ A TUDATOSSÁG, HA AZ EMBER FIGYELI SAJÁT MAGÁT, AZT AKI FIGYEL.
NA EZT MOST JÓL MEGMONDTAM.

NA MOST AKKOR VAGY KEZDEK MEGVILÁGOSODNI, VAGY MEGŐRÜLNI.

MONDJUK NEM ÉRZEM MAGAMAT HÜLYÉBBNEK, MINT EDDIG.A.J.C.-T SAJNOS NEM TALÁLOM MÁSFÉL ÉVE.
LEHET, HOGY LELÉPETT EBBŐL A DIMENZIÓBÓL.:(
PEDIG ELÉG LENNE, HA A SZEMEMBE NÉZNE, ÉS MEGMONDANÁ A FRANKÓT.
AHOGY MINDIG IS.
ÉS AKKOR TUTIRA TUDNÁM, MERT Ő MINDENT TUD.

Szerző:

Belépett: 4 év

memphisgirl

Blog kommentek: 1857Blog bejegyzések: 507Regisztráció: 10-08-2010

4 gondolat erről: “Hányan vagyok?”

  1. A deperszonalizációs zavarban szenvedő egyének önazonosságukat, testüket és életüket torzult formában érzékelik, ami kellemetlen érzéssel tölti el őket. A tünetek gyakran csak időszakosan jelentkeznek, a szorongás, a pánik és a félelmek (fóbiák) tüneteivel együtt. Ugyanakkor a tünetek évekig fennállhatnak, vagy évekre visszatérhetnek. A betegek olykor csak nagyon nehezen tudják leírni panaszaikat, és attól félhetnek, vagy azt hihetik, hogy meg fognak őrülni.

    A deperszonalizációs zavarnak enyhe, átmeneti formái is vannak, amelyek csak kis mértékben befolyásolják a viselkedést. Egyes személyek képesek a zavarhoz alkalmazkodni, vagy gátolni képesek annak hatását. Másokat állapotuk miatt, folyamatosan gyötör a szorongás félnek, hogy megőrülnek, vagy a testükből jövő torz érzeteken, valamint az önmaguktól és a világtól való elidegenedés érzésén rágódnak. A szellemi gyötrődés gátolhatja őket a munkában és a mindennapi tevékenységek végzésében, és akár önellátásra képtelenné válhatnak.

    A deperszonalizációs zavar diagnózisa a tüneteken alapul. A kivizsgálással az orvos kizárja egyéb szervi betegség (pl. epilepszia), kábítószer-függőség, vagy más pszichiátriai kórkép lehetőségét. A speciális beszélgetések segíthetik az orvost a sajátos állapot felismerésében.

    forrás: informed

Írj megjegyzést