Hangyás vagyok

Életemben először tetves lettem…. Nem akartam elhinni. A rohadt életbe!!!

Aztán felvérteztem magam minden célszerű (tetűfésű, tetűirtó sampon, 4 héten keresztül) és nem célszerű (majonéz, vazelin, ecet, szauna) eszközzel – háborút hirdettem – és vesztettem.

Most bedobtam a törülközőt – kérésemre apa félcentisre lenyírta a hajamat géppel… 🙂

Úgy nézek ki, mint egy fegyenc. Hát mit mondjak, nem tesz éppen nagyon jót az önbecsülésemnek… – most látszik igazán, hogy zizi vagyok… És tk. az öngyűlölet is szikrája rendesen felcsapott.

De legalább a kéretlen lakóimtól megszabadultam végre. Az is valami… Igaz, egyelőre még úgy érzem magam, mintha a bőröm alatt is tetvek lennének…

(vigasztalom magam:egyszerűen nem lett volna tisztességes a családommal, munkatársaimmal szemben – karácsony jön – hogy tetvekkel a hajamban szaladgálok.

egyszerűen túl sok, átláthatatlan hajam van, akármennyire is próbáltam kifésülni, sampoval kiirtani őket – nem sikerült… most legalább tudom, hogy tiszta vagyok – és más is tudhatja.:)

Szerző:

Belépett: 5 év

amarilla

Blog kommentek: 6898Blog bejegyzések: 381Regisztráció: 31-10-2010

2 gondolat erről: “Hangyás vagyok”

 1. Resdi, olyan jó, hoyg itt vagy.

  igen, a nagy fülbevaló jó ötlet – de nem télen – minden sálba belegabaloydna –

  és most nincs kedvem vagánynak lenni.

  Az a baj, hogy apa géppel egy az egyben lenyírta.  Semmi fazonja nincsen, egy árva pajeszt nem hagyott meg – sem a búbomon valamit –  és most nem is lehet belőle semmit kihozni, mert anynira rövid. (fél centis!!) – esetleg borotváltathatnék bele valami menő mintát egy vagyonért – de őszintén szólva nincs kedvem csicsázni ezt a rettenetet…

  a vicc, hogy a férjem azt mondja : isten őrizz a paróka, ő úgy szeret, ahogy vagyok…!!

  (sztem itt bejön a képbe az, hogy van egy tökkopasz barátnője, akinek 22 évesen hullott ki az összes haja. 40 évesen úgy döntött, hogy nem hord többé parókát. – igen, de ő egy nagyon menő híres újságírónő, aki ezt megteheti. és még művészfotókat is csináltak róla kopaszon. Aranyos, helyes, vagány. Nincs gyereke, akinek az osztálytársai kicsúfolnák emiatt a gyerekét. nem kell szülőkkel találkoznia, születésnapi bulit szerveznie – csak talákozik az intellektuális barátaival – nem kell idegenyelven szocializálnia )

  szóval – én nem vagyok ő. én most csak szeretnék megfelelni a kinemmondott elvárásoknak…

  én csak elviselhető akarok lenni, nem akarok kitűnni, inkább normálisnak látszani…

  talán még egy kicsit szexi is akarok lenni.

  és nem akarom a fiamat sem nehéz helyzetbe hozni a  „brutálisan vagányi” anyukájával. Meg kérdéseket sem akarok kapni, hoyg miért kopaszítottam így le magam. ninsc kedvem azt modntani, hoyg azért, mert nem bírtam kiírtani a tetveimet…

  ma választok valami vagány parókát. már beszéltem is az eladóval, 1 óra múlva felkerekedek és elindulok hozzá.

Írj megjegyzést