Hangvihar

Voltam bipoláris,szkizoaffektív,skizofrénia gyanúja is felmerült és ezek mellett kaptam a ‘megfelelő’ gyógyszereket.
Olanzapin esténként 23,5mg,frontin+xanax kíséretébe,Abilify tabletta + az új fajta Abilify injekció és szintén 1mg frontin estére.
A hangjaim ennek ellenére sem szünnek,a furcsa megérzéseim szintén megmaradtak.
Ez az egész hangvihar a fejembe végülis a saját képzeletem szüleménye,de oda kell visszanyúlnom ahol megfogantak és megfejteni ezt az egészet,levetni az álarcot.
Újra szeretném hallani a saját hangomat,ami már rég elveszett belőllem de mégis lehet egy olyan nap amikor újra meglelem és akkor meg is tartom,a sajátom.
‘Indukált pszichózis lehetősége felmerült’. -A sokadik lapra írva található ez.
Keresgéltem,magyarul és angolul is de annyit nem értek,hogy az indukáció során ugyebár két érzelmileg egymáshoz közel álló ember szükséges ez eddig tiszta,de az indukáció ‘direkt’ vagy ‘véletlen’ szinten történik?
/ A Hangvihar változékony. /

 

Szerző:

Belépett: 6 év

xz967

Blog kommentek: 0Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 25-12-2017

1 gondolat erről: “Hangvihar”

  1. Az indukált lehet gyszer, drog, alkohol által indukált is. Vagy egy másik ember paranoiája hat valakire rosszul. Ilyen esetben a másik betegnek téveszméje (paranoiája) van és ebben kezd hinni, akinek indukált a pszichózisa. Halut ez nem okoz, de a kóros gyanakvást, összeesküvéselméletet átveheti a másik. Nem szándékosan betegíti meg az egyik a másikat. Betegségbelátása sincs annak, akitől a másik ezeket átveszi.

Írj megjegyzést