haldoklás

 

    Elöljáróban annyi: beteg vagyok, mások esetleg kiegyensúlyozottnak látnak, akinek nincsenek súlyos gondjai, pedig vannak. Nem látják a súlyos lelki terheket, amiket cipelek magammal évek óta, nem tudom, mi a bajom, de azt tudom, hogy valami nagyon nincs rendben velem.

    szét vagyok esve, halálvágyam van, tudom, hogy senkinek nem hiányoznék, talán anyámnak…minden rendben is lenne, ha nem kéne emberek közé járnom, nem kéne dolgoznom, de egy idő után az is hiányozna, haszontalannak érezném magam, ha nem dolgoznék.

elakadtak a szavak, megtorpantam, nem tudom írjak-e még valamit, vagy elég ennyi is hogy valaki felfigyeljen?….hogy ne a lehúzó erőt lássák bennem?….

van, amikor erősnek érzem magam, de most….elég egy megszokott dolog megszűnése, még ha nem is sokáig, már a padlón vagyok és sírásroham tör rám….egy megszokott dolog, egy barát állandó jelenléte mindennap, akivel most nem tudom mi van, ennyi földbe tud döngölni, ennyi miatt meg akarok halni…hogy miért nem teszem meg?…nem tudom, mert az elvem, küzdeni kell, bár lehet sokszor nincs értelme…nem ilyen voltam, nem voltam ilyen megnyíló, de amiket az utóbbi időben átéltem, erre késztetett.

Szerző:

Nincs találat.

7 gondolat erről: “haldoklás”

  1. Szia Remina, ismerős érzések, amiket leírtál… én is sokszor elfojtom magamban a rossz dolgokat, hogy kifelé ne mutassak semmit, de végül ha már nagyon rossz, általában kiírom magamból. Azt tapasztaltam, pár ember nem vevő ezekre, de akik szeretnek bennünket, azokat érdekel minden ami velünk történik. Én legalábbis így vagyok vele. Hogy akik fontosak, azokról tudni akarok – akár jót, akár rosszat, csak tudjak róluk. Tetszik a neved amugy, van egy nagyon kedves barátom akit Reménynek hívnak, és a neved az övére emlékeztet. Persze ezek felvett nevek, de szerintem fontos, hogy az ember milyen nevet választ magának 🙂 Van egy rezgése és hangulata. Számomra az R betűsek mindig pozitívak 😉 

    És arra bíztatlak, hogy nyílj meg, persze biztos van egy mérték amit megszab magának az ember, de ne félj attól, hogy kifejezd amit érzel, ami benned van. Nincs rossz vagy jó – minden viszonylagos 😉 Csak légy önmagad, abból nem lehet baj! 🙂 Minden jót és jobbulást kívánok, szeretettel!

  2.  

        Szeretnék írni vmit, szeretnék válaszolni azoknak itt, akik írtak nekem vmit. Hálás vagyok érte. De most inkább elbújdokolni lenne kedvem mindenki elől, vagyis már hetek óta ezt érzem, még a pszichiátert se mertem felhívni. Az utóbbi időben már kínszenvedés a munkahelyen lenni is……

Írj megjegyzést