hajtépés–újra

hát megint elkezdődött…. több mint egy év tünetmentes korszak után egyik ete azt vettem észre hogy tépem a hajam…oyan jó volt, megnyugtató. Először. Aztán jött a lelkiismeretfurdalás. Magánéeletmbe nncs probléma.

Munkahelyet egy éve váltotta, szerettem, péntekig. amígy egy év után le nem basztak, hogy nem úgy csinálom, ahogy kellene.  na de egy év után kell ezt észrevenni??? ja és igazságtalanul csesztek le. Finoman, de megvédtem magam De azt mondták, ez volt az utolós előtti beszélgetés, autána kirúgnak. Azóta nem tudok aludni..és hétfőn munka… vagy a gyógyszer hatása? mert a doktornő azt mondta ha nem tépem a hajam hagyjuk abba. Abbahagytam. 1 hete újra szedem- először hányingerem volt 3 napig, szájszárazság. Ezekről tudtam s hogy az első két hétben ez várható.

na de az est 2 mg rivotril mellett 1 órákat alszom, 1 órát fent vagyok. Székrekedésem is lett.

elegem van ebből a rohadt életből.. tudom, van akinek sokkal rosszabb, de ha továbbra is tépem a hajam (még nem hat a gyógyszer 2-4 hét a hatása) addigra lesz folt a fejemen.

újra paróka? Mit fognak szólni a munkahelyemen? jaj de utálom őket.. htelünk van, meg egy gyerekünk, ha krúgnak..nem is írom le,,,a megélhetésünk forog kockán. 

 

Ötlet:? 

Ja, a hajtépés ellen a kesztű, sapka, kalap, nem jó simán benyúlok alá. Csak a motorsisak védne meg  az csak itthon…. ne streszeljek:? menjel elvalami tanfolyamra? 

vagy csináljam a munkám úgy ahogy ők kérik és maradjak kussban? ha új munkahelyre mész mindent alaposan megmutatnak, mint kell, hogy kell. ez tt így nem történt meg. és egy év után kell lebaszni? amikor előző hónapbanmegdícsértek????????, hohy milyen ügyes vagyok???  persze hogy stresszelek a hétfőtől…..próbálok vszafeküdni aludni…..

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

1 gondolat erről: “hajtépés–újra”

Írj megjegyzést