hajtépés kényszerbetegség megint

Sziasztok!

 

már megint tépem a hajam nem tudok ellenállni, bizsereg a fejbőröm, mintha azt mondaná:úgyos mindig veled vagyok, nem tudsz lerakni, tépj ki néhány hajszálat, vagy amennyit akarsz!  ezt sugallja a belső hang….és nem mindig tudok ellenállni. Munka ok, magánélet ok.

 

csak a gyógyszer nem hat még… húzzal fel kesztyűt a munkahelyemen? mondjuk az sem álít meg, de talán,,,,csak akkor megkérdezik miért….legsziveseben meghalnék, de nem teszem itt a 11 éves fiam, anukám, barátom,  stb.  vagy beveszek reggel is 2 mg rivotrilt mit este.  vagy mondjam el a munkahelyemen? de 2 férfi a főnök. meg ott vannak a kollégáim is.

itthon nem segít semmi, se sapka, sem kalap..mert simán alányúlok ha jön a kényszer a késztetés… és megint kopasz leszekkk…most bőgök..jú lesz kisírt szemekkel dolgozn menni….befejezem, hátha 6.20-ig rendbejövök, ne lásson a fiam sírni, akkor keltem.

 

sziasztok, ..mennyi rivotrlt lehet bevenni hogy megnyugtasson?: hány mg-ot???? akkor inkább beveszek párat..pár db 2 mg-osat.

Szerző:

Belépett: 2 év

Vica1333

Blog kommentek: 868Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 23-07-2016

4 gondolat erről: “hajtépés kényszerbetegség megint”

 1. Szia Vica! Kitartás! Ne vegyél be túl sok Rivotrilt, mert hozzászoksz és nem fog hatni hosszabb távon. Tanultál már légzési meditációt, amit a jógában használnak? Hasba kell lélegezni, mélyet, és koncentrálni a légzésre. Vannak mobiltelefonos alkalmazások, amik tanítják. Hátha az segít. 

 2. Érdekes,amit megtapasztaltam kényszer terén,hogy a qwenti jobban megszüntette,mint régen az anafranil.

  Bár ellen vagyok,a 25 mg esti adag óta életemben először idén nyáron mertem fürdőruhát felvenni,a bőröm szép volt.Ezt sosem értem el anafranillal,a hátam mindig a kényszerem ,,áldozata ,,lett.

  Duloxetin,hajtépésre???Ekkora feszültségre????Fura,no,vannak még csodák,s talán pont nálad lesz.

  Neked is el kellene gondolkodnod enyhe antipszichon,min.adagban.Most úgy érzem,hatásosabb,mint az antidepik feszkooldása.

  A sok rivot bedobni nagyon veszélyes játék,atya gatya.

 3. Idézet tőle: parrot

  Érdekes,amit megtapasztaltam kényszer terén,hogy a qwenti jobban megszüntette,mint régen az anafranil.

  Bár ellene vagyok,a 25 mg esti adag óta életemben először idén nyáron mertem fürdőruhát felvenni,a bőröm szép volt.Ezt sosem értem el anafranillal,a hátam mindig a kényszerem ,,áldozata ,,lett.

  Duloxetin,hajtépésre???Ekkora feszültségre????Fura,no,vannak még csodák,s talán pont nálad lesz.

  Neked is el kellene gondolkodnod enyhe antipszichon,min.adagban.Most úgy érzem,hatásosabb,mint az antidepik feszkooldása.

  A sok rivot bedobni nagyon veszélyes játék,atya gatya.

  „Bár ellene vagyok,”

  Miért vagy ellene?

 4. A rémálmok nagyon rosszak,s a falásroham,de nem mindekinél jön ez elő.

  Nyilván 45 évesen a stressz nagyobb kárt okoz a szervezetnek,mint egy min.adag antipszicho.Sokszor kiváltja az antidepit,rivot ,altatót is.

  Én nem érzem,hogy érzelmileg ellaposodnék tőle,sőt….

   

Írj megjegyzést