Gyógyszermentes nap

A helyzet az, hogy visszatérő gyomorrontásos problémám van. Már hetek óta előjön időről időre ez a hasmenéses-hányingeres dolog, melynek okát még mindig nem tudom, de próbálom kideríteni. 

Kávé, kedélyjavító, összevissza evészet, lelki diszharmónia – valamelyik a sok közül, de a lényeg az, hogy majdnem minden nap fosok, elalvás előtt meg rettegek, hogy vajon ma éjjel rosszul leszek-e, vajon fogok-e hányni, mert attól én megint csak félek.

Szóval most vagy a gyógyszer okozza ezt is (mint az egész napos ásítozást) vagy a kávéfogyasztásom, vagy az, hogy étvágyam sincs, meg összevissza eszek. 

Így ma úgy döntöttem, tartok egy kis szünetet a gyógyszerszedésben (kövezzetek meg, de egyébként se érzem, hogy sok haszna lenne) aztán majd kiderül, mi is okozza mindezt.

Ami a lelki nyavalyákat illeti, hogy mi állhat a háttérben… ezt találtam:

hasmenés lelki oka: félelem, tudatalatti elutasítás, elzárkózás valamilyen helyzet elől, feldolgozhatatlan lelki konfliktusok.

Igazából ez is mind megvan így bónuszban….csak nem akarok tudomást sem venni róla, csak túl akarok lenni néhány dolgon. Pedig lehet nem ártana leásni a mélybe…

Szerző:

Belépett: 10 év

Ciklon

Blog kommentek: 15Blog bejegyzések: 7Regisztráció: 27-05-2013

Írj megjegyzést