Gyógyszer

Megkaptam a gyógyszereimet… És persze már otthon, sőt, mi több, nagyonis otthon. Annyira, hogy kiváltottam a bogyóimat (egész sok van, ha az étrendkiegészitőket is hozzáveszem, akkor egy kisebb maréknyi).

Férjem nem birta ki (ezért is imádom annyira), hogy be ne vegyen egyet közülük, kiváncsi lévén, mi a hatása.

Három órán keresztül dugtunk, az összes létező pozicióban, mire véget ért a bogyó hatalma. A kedvenceimet ki nem hagyva, természetesen most alapos tisztálkodás után, a hálószobában, halkan, nehogy felébredjen a gyerek, vagyis, én megpróbáltam, sikerült ahogy sikerült. De azért hozzá kell tennem, be kellett tapasztani a számat, és tetőtől talpig tele volt magammal a testem.

Brutáljó volt!!!

Szerző:

Belépett: 2 hét

Vásárhelyi Beus

Blog kommentek: 56Blog bejegyzések: 5Regisztráció: 2019. 07. 22.

Írj megjegyzést

Gyógyszer

Az SM-re nincs gyógyszer jelenleg. Legalábbis olyan, amit megszüntetné. Olyan van, amit naponta kell injekcióznod magadba, és cserébe egy kicsit kevésbé lesz rossz a rosszabbodásod.

A gyogyi 200.000 Ft / hó.

Mondjuk elvileg támogatott, szal nem kell kifizetned.

Szerző:

Belépett: 4 év

Harmatka

Blog kommentek: 98Blog bejegyzések: 6Regisztráció: 2016. 11. 20.

4 gondolat erről: “Gyógyszer”

  1. Mint laikus,azt tanultam,hogy nem az idegsejtjeiddel van a baj ebben a betegségben,hanem az azokat körülvevő támasztósejtekkel(gliasejtek),azok nem működnek jól.(?)

    Egyébként,ismertem SM-es embert,egy huszonéves srác,plázákba dolgozott,mint vagyonőr(biztonsági őr). Csak utólag mondta,hogy neki van ilyen problémája,és hogy a családjában az anyukája szed pszichiátriai szereket,tehát van a családban problémás.(mondjuk nem is ez a lényeg a te szempontodból).

    Ki nem néztem volna a srácból,hogy bármi baja lett volna.

     

    Hány éves vagy? Családban volt/van valami? Dolgozol,tanulsz,terápiára jársz?

Írj megjegyzést

Gyógyszer

Ahogy az itteni hozzászólásokat olcasok, néhány búrást nemhogy internet, de még szabadlábra sem engedném. Legalábbis az írományai alapján.

Ha valakinek konstansul az az érzése, hogy folyamatosan mindenki ártani akar neki, ott akkora probléma lehet, hogy jó pár hétig kórházban tartanám.

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 2010. 08. 10.

Írj megjegyzést