gyerek

jobban vagy rosszabbul lennék egy gyerektől?…mármint ha szülnék….sztem rosszabbul nem, csak több gonddal járna…van egy fura vágyálmom, hogy öreg nénikeként üldögélek az udvaron és nézem ahogy csipognak a kiscsibék és vannak unokáim, de a köztes időre vhogy nem vágyom, mert a gyereknevelés sok gonddal jár meg persze örömmel is, ahogy hallom másoktól…a csibe iránti vágyaimra tudom a választ, csak nem szeretném ide kiírni:)

Szerző:

Nincs találat.

4 gondolat erről: “gyerek”

  1. Kedves Remina!

    Én azt mondom ne.Azt gondolom,h.depressziósan,betegen nem jó ötlet. Nemcsak Neked hanem a  gyereknek sem. Különösen Neki nem. A depis ember nem,vagy öröm nélkül látja el a feladatatait. És a  gyerek szív. De nagyon. Pláne ha még jó eséllyel örökli is a hajlamot. Néha nem az ônző vágyaink,érzéseink,hanem a józan észnek kell(kéne) felülkerekedni. Bocs,ha megbántottalak.

  2. nem bántottál meg, ezért vagyok dilemmában, amit pont leírtál te is, bár sztem azért öröm is van a gyerekekben, ha aranyosak, vidámak, de ha nem engedelmeskednek és hisztiznek…hát az nehéz sztem, nehéz a fegyelmezés, erős idegrendszer kell hozzá, félek, hogy elrontanám a gyerekem a nevelésemmel, régen érdekes, nem voltam így vele, pedig akkor rosszabbul voltam, mélyebben, elég fura….talán mert akkor annyira vágytam az örömre, hogy egy gyerekben láttam a megoldást és nem néztem a gyereknevelés nehézségét

Írj megjegyzést